Unit4 ERP ^

Arribatec er den største Unit4 Elite partneren i verden og kåret til årets salgsvekstpartner i 2021

Med dyp ekspertise på tvers av bransjer og en årrekke med vellykkede implementeringer er vi det naturlige valget når du ser etter en Unit4-partner.

Vi forenkler veien til målet for din virksomhet ved å implementere, tilpasse, vedlikeholde og støtte hele bedriftslandskapet med Unit4 ERP som kjernemotor.

Våre Unit4-konsulenter integrerer din Unit4-løsning med våre egenutviklede løsninger og andre markedsledende systemer, som Power BI og Hypergene, for å gi bedre driftsstøtte og innsikt enn hva ERP-systemet gjør på alene.

Arribatec IT og teknologi
Arribatec

Spesialist på Unit4 ERP ^

Arribatec tilbyr kompetanse innen Unit4 ERP og ERPx for private og offentlige virksomheter.

Ved å implementere Unit4 ERP får dere en løsning som er bærekraftig i mange år. Arribatec sitt hovedfokus er å implementere løsninger som er skalerbare, og som gir mulighet for endringer ved behov. Løsningen skal sikre høy effektivitet og redusere behovet for manuelle rutiner.

Enten du har behov for rådgivning angående dine nåværende systemer eller ønsker å utforske nye retninger, vil våre rådgivere og utviklere bistå deg i hele prosessen.

Mer om Unit4 Milestone 7

Mer om Unit4 ERPx

duotone (19)
Picture of Lars Inge Sørlie talking with a person
Arribatec
_Z0A2166

Unit4 rådgivning ^

Enten du ønsker å oppgradere, forenkle eller effektivisere, vil våre rådgivere bistå deg i hele prosessen.

Våre konsulenter er spesialister på Unit4-universet og i kombinasjon med lang erfaring i praktisk bruk av Unit4 hos mange ulike kunder, kan Arribatec tilby rådgivning av høyeste kvalitet. 

Les mer om rådgivning

Book en gratis demo

Trenger du teknisk hjelp eller ønsker å vite mer om våre Unit4 tjenester?

_Z0A2283

Unit4 Helsesjekk ^

En helsesjekk er en tilstandsanalyse som kartlegger din virksomhet sin bruk og oppsett av Unit4 ERP.

Det som var en smart løsning for noen år siden, trenger ikke lengre være den mest effektive måten å benytte Unit4 ERP på i dag. Her kan en helsesjekk bidra til en bedre utnyttelse av Unit4 ERP hos din virksomhet.

Mer om Unit4 helsesjekk

_Z0A2348
DSC_5849
studio-republic-qeij_dhDhGg-unsplash

Systemintegrasjon & tilpasning av Unit4 ERP ^

Utvikling og etablering av integrasjoner mellom ulike fagsystemer er et eget fokusområde hos Arribatec og vi ønsker å være din foretrukne integrasjonspartner.

Vi har bred og omfattende erfaring med å utvikle integrasjoner mellom Unit4 ERP og andre fagsystemer. Arribatec har stor tro på og god erfaring med å kombinere teknisk og faglig kompetanse i denne sammenhengen.

En dyktig teknisk konsulent, som mestrer standard integrasjonsverktøyene i Unit4 ERP, i tett samarbeid med en faglig konsulent, som kjenner de faglige kravene, er etter vår mening en grunnleggende forutsetning for å lykkes med integrasjonsarbeidet.

Tilleggsløsninger ^

Arribatec har utviklet tilleggsløsninger til Unit4 ERP for å berike og komplettere løsningen ytterligere.

Følgende løsninger er integrert med Unit4 ERP:

DSC_5699
Arribatec
Pale blue circle
Avinor logo sort png
VY logo png
Axactor logo sort png
Equinor logo sort png
Norconsult logo sort png
Skagerak Energi logo sort
Mesta logo sort png
Arbeidstilsynet logo png

Kompetanseheving for ansatte ^

Spisskompetanse på Unit4 ERP og kundetilpasset opplæring av ansatte i virksomheter som vil holde seg oppdatert på nye funksjoner. Unit4 ERP er et funksjonsrikt system som utvikles kontinuerlig. Det betyr at det regelmessig kommer nye funksjoner og oppdateringer som det vil være lurt å holde seg oppdatert på.

Arribatec tilbyr kundetilpasset opplæring i Unit4 ERP. Vi kan veilede deg og dine ansatte i hvordan dere kan benytte systemet på best mulig måte. Vi kan også bistå din virksomhet med opplæring av nye medarbeidere. Dette for å øke kompetansen på Unit4 ERP og sikre at den nyansatte kommer seg raskt i arbeid.

Book et kurs

 

Forvaltningsstøtte & support ^

Arribatec tilbyr ulike nivåer av forvaltningsstøtte og support til sine kunder. Dette fordi det er viktig for oss å tilby relevant bistand med utgangspunkt i kundens behov.

Daglig support og brukerstøtte håndteres via vår supportorganisasjon og vårt supportsystem. Dersom din virksomhet har behov for forvaltningsstøtte utover support, kan Arribatec stille til rådighet et dedikert team av ressurser som samlet sett vil være ansvarlig for deg som kunde.

Kundeteamet vil da bidra med rådgivning i forhold til å fokusere på bedre utnyttelsen av dagens Unit4 ERP investering, bistå med prosessforbedringer og også eventuelt videreutvikle Unit4 ERP løsningsporteføljen i din virksomhet. Dette mener vi vil ivaretas best ved å ha et fast team bestående av ressurser som kjenner deg som kunde.

Arribatec teknologi, konsulenter og IT-selskap
Blue circle
Arribatec

Applikasjonsforvaltning ^

Arribatec har gjennom lang erfaring med Unit4 ERP som applikasjon samt vår erfaring med drift og forvaltning av ulike kunders installasjoner, utviklet en egen driftsovervåkningstjeneste, Application Performance Management (APM).

I APM tjenesten tar Arribatec ansvaret for å holde din Unit4 ERP installasjon oppdatert med siste versjon av programvaren. Utover dette overvåker og monitorer vi applikasjonen med alle løpende prosesser på Unit4 ERP installasjonen. Tuning og overvåking av databasen står også sentralt i tjenesten. Dette i kombinasjon med proaktive og automatiserte varslinger og løpende rapportering, sikrer best mulig ytelse av Unit4 ERP for din virksomhet

Prosjektmetodikk ^

Arribatec sin prosjektmetodikk følger de grunnleggende prinsippene i Prosjektveiviseren, som er det offentliges valgte metode og som igjen er basert på Prince2. Omfang skaleres etter størrelse og kompleksitet på prosjektet.

Et overordnet mål med en god prosjektmetodikk er en modell som beskriver styring for god kontroll og gjennomføring av kundeprosjekter. Et vellykket prosjekt gir det beste grunnlaget for videre samarbeid både når det gjelder support og service, men også kontinuerlig utvikling og forbedring hos våre kunder.

Kontakt oss for å vite mer

Kundehistorier ^

Ønsker du å vite mer om Unit4 ERP ?

Send oss en melding for en uforpliktende prat

_Z0A2082
CJ1Q5748-e1701259892194.jpg