Hypergene ^

Utvikle virksomheten med toppmoderne planlegging, rapportering og analyser

Effektiviser dine økonomiske planleggingsprosesser, følg opp virksomheten din gjennom avanserte analyse- og rapporteringsmuligheter og arbeid med målstyring på en måte som bryter ned overordnede planer for mål, nøkkeltall og aktiviteter i hele organisasjonen.

Kontakt oss for å utforske potensialet ditt!

Program for analyse og planlegging
Arbeidstilsynet logo png
Lofotkraft logo
Mørenett logo
Equinor logo sort png
1200_303000279270
Arribatec

Skybasert konkurransefortrinn ^

Det svenskproduserte Hypergene er en godt bevart hemmelighet innenfor området virksomhetsstyring. Ved å kombinere resultatstyring, budsjett & prognoser, forretningsinnsikt og produksjonsstyring i én løsning gjør det til et unikt verktøy for bedrifter.

Snakk med en Hypergene-konsulent

Fleksibel rapportering & analyser ^

Få rask tilgang til rollebasert informasjon og dybdeanalyse. Hypergene gir bedriften fleksible og kraftige verktøy for å følge opp driften med fokus på resultater og fremdrift. Verktøyene kan kompileres og visualiseres i flotte portaler for toppledere eller i et skreddersydd format for ad hoc-analyser basert på behov og forkunnskaper.

_Z0A0200
timelab-pro-CfKV0CecnU8-unsplash
Arribatec

Budsjettering og prognoser ^

Med Hypergene kobler du finansiell planlegging til operasjonelle og virksomhetsnære planleggingsprosesser. Slik effektiviseres budsjett- og prognosearbeidet samtidig som presisjonen og påliteligheten til informasjonen forbedres.

Arbeidsflyten strukturerer og overvåker gjeldende, samt ventende oppgaver i prosessen. Oppgaver kan enkelt delegeres innenfor organisasjonen og utviklingen følges når et budsjett opprettes på ulike nivåer eller enheter.

Integrasjon med andre forretningssystemer som Unit4 ERP, gir deg også tilgang til viktige input- og referansedata. All data lagres, konsolideres og overvåkes i sanntid som betyr at hele organisasjonen kan arbeide ut fra et felles, kvalitetssikret virkelighetsbilde.

Siste nytt om Hypergene ^

Gratis hypergene brosjyre om finansiell planlegging og analyse

Hypergene brosjyre

Se eller last ned brosjyren som oppsummerer alle de viktigste nøkkelfunksjonene i Hypergene her.

Book en gratis demo

Få en uforpliktende demo av hvordan Hypergene gir resultater

charles-deluvio-pqBmf8ngHTg-unsplash
Arribatec
huy-nguyen-fQgYAnWVFeo-unsplash
IT løsninger for Energi selskaper

Strategisk ledelse med Hypergene ^

I Hypergene er strategiske mål knyttet til operative planer og konkrete resultater. Forretningsplaner, mål og KPIer er alle definert i et intuitivt grensesnitt.

Forpliktelser og aktiviteter formidles og følges opp på en måte som oppmuntrer til åpenhet, etterlevelse og ansvar i hele organisasjonen. Det er også mange muligheter for å forbedre aktiviteter innenfor områder som risiko, compliance og internkontroll.

Strømlinjeformet planlegging, rapportering
& analyse ^

Med Hypergene i skyen endrer vi måten du kan planlegge, styre og følge opp virksomheten på med fokus på økte konkurransefortrinn.

Strømlinjeform budsjett- og prognoseprosesser, bruk avanserte analyse- og rapporteringsfunksjoner, og bryte ned planer i mål, KPIer og aktiviteter i hele organisasjonen

ArribatecHospitality-19

Snakk med oss om mulighetene ^

La oss ta en uforpliktende prat om hva Hypergene kan gjøre for din virksomhet

Arribatec_003
Red circle
Arribatec