Utvikling & programmering ^

Skaper morgendagens programvare - skreddersydd for suksess

Våre svært dyktige systemarkitekter og utviklere leverer komplette applikasjoner og programvare skreddersydd for dine behov. Vi hjelper deg med å oppdage, skape og ta vare på digitale forretningsmuligheter gjennom kraftig teknologi og tilpasning.

studio-republic-qeij_dhDhGg-unsplash

Egenutviklede løsninger ^

Har du en ide?

Målet vårt er å gjøre arbeidet enklere og mer oppnåelig for deg. Derfor jobber vi kontinuerlig med å utvide vårt produktspekter.

Programvareutvikling ^

Tilpassing av eksisterende software
eller skape helt nye løsninger?

Hvis standardimplementering eller prosessjusteringer ikke opprettholder den nødvendige måten å jobbe på, kan vi levere tilpasning av de fleste av våre tilbudte løsninger.

Tilpassing av standardapplikasjoner kan skape en svært kompleks og kostbar fremtidig løsning hvis den ikke leveres på riktig måte. Vi har lang erfaring i alle aspekter av dette og fokuserer på å levere bærekraftige løsninger, slik at vi kan garantere fremtidig oppgradering gjennom vedlikeholdskontrakter også på tilpasning.

Forstå hvem du utvikler løsningen for ^

Systemutvikling er noe vi er stolte av, og vi streber alltid etter å utvikle systemer med hele livssyklusen i tankene – fra planlegging til ledelse.

For å lykkes digitalt må du vite hvem du lager løsningen for og hvilke behov de har – da bruker vi teknologi til å skape verdier. Vi gir deg verdifull innsikt for å hjelpe deg på veien. Våre tverrfaglige team hjelper deg med å lage brukervennlige digitale løsninger som engasjerer.

skytjenester it support
Arribatec IT leverandør

Kundeservice

Trenger du teknisk hjelp? Ta kontakt med vårt 24/7 support team i Norge.

Avinor logo sort png
VY logo png
Axactor logo sort png
Equinor logo sort png
Norconsult logo sort png
Skagerak Energi logo sort
Mesta logo sort png
Arbeidstilsynet logo png

Har du en idè du vil realisere med oss?

Ta kontakt for et mulighetsmøte.

_Z0A2117
skytjenester it support