DevOps & programvare-utvikling ^

Vi skaper morgendagens programvare - skreddersydd for suksess

Vårt DevOps team hjelper deg å oppdage, skape og ta vare på digitale forretningsmuligheter gjennom kraftig teknologi, tilpasning og integrasjoner, med dyp kunnskap om hvordan applikasjonene henger sammen med ditt driftsmiljø.

studio-republic-qeij_dhDhGg-unsplash
charles-deluvio-pqBmf8ngHTg-unsplash

Programvareutvikling ^

Tilpassing av eksisterende software
eller utvikle en helt ny applikasjon?

Hvis standardimplementering eller prosessjusteringer ikke opprettholder den nødvendige måten å jobbe på, kan vi levere tilpasning av de fleste av våre tilbudte løsninger.

Våre svært dyktige systemarkitekter og utviklere leverer komplette applikasjoner og programvare skreddersydd for dine behov.

Tilpassing av standardapplikasjoner kan skape en svært kompleks og kostbar fremtidig løsning hvis den ikke leveres på riktig måte. Vi har lang erfaring i alle aspekter av dette og fokuserer på å levere bærekraftige løsninger, slik at vi kan garantere fremtidig oppgradering gjennom vedlikeholdskontrakter også på tilpasning.

Forstå hvem du utvikler løsningen for ^

Programutvikling er noe vi er stolte av, og vi streber alltid etter å utvikle systemer og løsninger med langvarig endring i tankene – fra planlegging til utvikling og drift.

For å lykkes digitalt må du vite hvem du lager løsningen for og hvilke behov de har – først da bruker vi teknologi til å skape verdi. Vi har verdifull innsikt som hjelper deg på veien. Vårt tverrfaglige DevOps-team hjelper deg med å lage brukervennlige digitale løsninger som engasjerer, fungerer og løser reelle problemer.

Vi skaper morgendagens programvare - skreddersydd for suksess
ArribatecHospitality-13

DevOps ^

I skjæringspunktet av utvikling og driftsmiljø

DevOps er en tilnærming som handler om å kombinere utvikling (Development) og drift (Operations) for å optimalisere samarbeid, effektivitet og kontinuerlig leveranse av programvare. 

Vårt DevOps-team bryter ned siloene mellom de to fagområdene og fremmer rask utvikling og vekst. Dette oppnår vi gjennom en dyp forståelse av deres driftsmiljø i kombinasjon med lang erfaring innen utvikling av programvare og integrasjoner.

Vi kombinerer tett samarbeid, automatisering og kontinuerlig leveranse for å sikre sømløs kommunikasjon mellom utvikling og drift i dine prosjekter. Dette betyr raskere tid til markedet, økt kvalitet og mer kundetilfredshet.

Backe Logo svg transparent
VY logo png
Axactor logo sort png
Equinor logo sort png
Norconsult logo sort png
Skagerak Energi logo sort
Mesta logo sort png
Arbeidstilsynet logo png

Noen av våre egenutviklede løsninger ^

Har du en ide?

Målet vårt er å gjøre arbeidet enklere og mer oppnåelig for deg. Derfor jobber vi kontinuerlig med å utvide vårt produktspekter.

Har du en idè du vil realisere med oss?

Ta kontakt for et mulighetsmøte.

Konsulenter innen business services og teknologi
skytjenester it support