Oppgrader til

Unit4 ERPx

Unit4’s ERPx er en helt ny generasjon av smarte ERP-løsninger som er skapt for å være produktive, raske og solide. Vi er eksperter på Unit4-porteføljen og hjelper deg å komme i gang med ERPx.

ERPx er spesielt designet for selskaper med mennesker i sentrum:

  • Skreddersydd for mellomstore bedrifter.
  • Håndterer flere forretningsprosesser: Økonomi, personal, prosjektledelse, innkjøp.
  • Støtter regulatoriske krav i land over hele verden, perfekt for globale operasjoner.
  • Svært fleksibel og bransjetilpasset funksjonalitet som møter dine unike og skiftende krav.
  • Og det beste av alt; den er bygget på en moderne skyplattform som omfavner de nyeste teknologiske fremskrittene.

Med ERPx kan du forvente en smidig og effektiv løsning som hjelper deg å jobbe smartere og raskere. Det er en spennende ny tilnærming til ERP, og vi er klare til å hjelpe deg å få det beste ut av din ERP-løsning.

Unit4 ERPx new release
Jeodox partner

Hva er ERPx?

ERPx er det aller siste, og kanskje mest spennende, innen Unit4s tilbud av ERP-løsninger. Det er et omfattende SaaS skybasert  system drevet av Unit4s People Platform og markerer en viktig milepæl i utviklingen av fremtidens ERP-systemer.

Det som gjør ERPx ekstraordinært er at det beholder den unike fleksibiliteten og evnen til å tilpasse seg behovene til organisasjoner som setter menneskene i sentrum.

Men det som virkelig skiller ERPx fra tidligere versjoner er at det er bygget på Unit4s egen skyplattform i Azure. Dette betyr at bedrifter kan gjøre endringer enkelt, skalere opp uten problemer og drive innovasjon i en utrolig fart.

Så hvis du trenger en kraftig, fleksibel og innovativ ERP-løsning i skyen, er ERPx det du ser etter. Ta kontakt med oss for å finne ut mer om mulighetene med Unit4 ERPx.

Unit4 Elite Partner Leverandør 2024

Hvorfor Arritec?

Arribatec ble grunnlagt av tidligere Unit4-ansatte og vi har vært Elite-partner siden partnerskapsprogrammet ble lansert. Vi er offisielt den største partneren på verdensbasis med leveranser av Unit4-tjenester til selskaper over hele verden.

Usikker på om dere bør oppgradere fra Unit4 ERP til ERPx?

ERPx eksisterer for tiden samtidig med Unit4 on-premises og Unit4 milestone 6 og 7. Alle løsningene utvikles og lanseres skyen først.

Oppgradering til et skybasert ERP-system betyr at organisasjonen kan ligge i forkant i et konkurransedrevet marked, gir bedre grobunn for organisasjonsvekst og forbedrer operasjonell effektivitet.

ERPx driftes på den toppmoderne skyplattformen Azure Public Cloud som gir tilgang til mikrotjenester og API-er for raskere endringer, sømløse integrasjoner og utvidelser for en mer skreddersydd løsning.

Vi vet at dette kan være forvirrende, men våre rådgivere er her for å hjelpe deg med å avgjøre om ERPx er det beste alternativet for din bedrift eller ikke.

Ta kontakt for en vurdering

ERPx
Konsulenttjenester

Mer om Unit4 Cloud-migreringsnyheter:

Komplimenterende Unit4-tjenester

Vi er din pålitelige partner for Unit4-implementeringer, oppgraderinger og skymigreringer . Ved siden av våre funksjonelle og tekniske implementeringstjenester tilbyr vi også prosjektledelse, prosessrådgivning, Unit4 nøkkel- og sluttbrukeropplæring, integrasjoner med andre systemer og verktøy, samt våre egne verdiøkende utvidelser til Unit4 ERP-løsningen.

Kontakt oss og finn ut om ERPx er riktig for dere ^

Send oss en melding for en uforpliktende prat

Arribatec IT leverandør