Brunel University London velger Arribatec for IT-tjenester
Brunel University London hadde et uvanlig oppsett som ikke fungerte som forventet og førte til forringelse av systemene over tid. Dette gjorde vi for å løse problemet.

Brunel University fra on-prem til skyen

Brunel University London ønsket å flytte deres Research, Costing and Pricing (RCP)-system fra on-premise til skyen, for at deres 1400 ansatte kunne jobbe smidigere, raskere og mer moderne.

Systemer som ikke snakker samme språk

Brunel hadde en utfordring å overvinne i 2022; deres uvanlige oppsett omfattet et RCP-system som ble implementert lokalt (on-prem) tilbake i 2016, og det skybaserte Business World ERP-systemet implementert i 2018.

Den originale løsningen brukte webtjenester som forsøkte å integrere det lokale RCP-systemet i det skybaserte ERP-systemet, men dette fungerte ikke som forventet og førte til en forringelse av systemene deres over tid.

Flytteprosjekt: Fra lokalt til skyen

Våre konsulenter startet med en grundig evaluering av de eksisterende systemene og kartla en faset tilnærming for å levere de 4 essensielle komponentene. Dette inkluderte;

  • Re-implementering av RCP i det eksisterende skybaserte UBW-miljøet.
  • Grensesnitt fra RCP til PCB for å tillate automatisk oppsett av tildelt tilskudd
  • Automatisert utdrag av økonomiske data fra RCP til Planner Postback.
  • Mekanisme for å la de viktige HR-dataene trekkes ut og transformeres til nødvendig format, egnet for import til RCP.

Re-implementering uten nedetid

I august 2022, etter 6 måneders arbeid, gikk Brunel live med Unit4 ERP Research, Costing & Pricing i skyen. Dette førte de to separate systemene sammen til ett. Arribatec jobbet tett med det interne teamet hos Brunel for å sikre at implementeringen gikk jevnt og raskt, uten nedetid.
 
“Det Arribatec ikke vet om RCP er ikke verdt å vite. Det fungerte fra dag én og flyttet systemet vårt sømløst inn i skyen. Det fungerte akkurat som vi ønsket – faktisk bedre! Arribatec’s erfaring var uvurderlig.”
– Melanie Fernando, ERP-sjef ved Brunel University
 
I månedene etter re-implementeringen har Brunel også inngått en forvaltningstjeneste for å forbedre rapportering og datautvinning, samt sikre total støtte og videreutvikling for de kommende månedene.
 

Spesialister på implementering og integrasjoner

Arribatec har jobbet med denne type problemstilling i mange år og har både breddkompetansen ift. bransjer og systemer, samt spisskompetansen for å få systemer til å snakke sammen. Brukt kontaktskjemaet under for å få hjelp med implementering og integrasjoner du også.

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^