Skyløsninger ^

Vi designer, drifter og optimaliserer hele din skyløsning. Kombiner tradisjonelle og moderne driftsmodeller som privat, offentlig og hybrid sky.

Få hjelp av våre skykonsulenter til å implementere, onboarde, drifte og vedlikeholde hele deres skyplattform. Vi har spesialister på Microsoft Azure, Google Cloud Platform og Amazon Web Services. 

Gi oss totalansvaret for skyløsningen og vi kombinerer det med viktige sikkerhetsfunksjoner, enhetsadministrasjon og lisensoptimalisering.

stacey-gabrielle-koenitz-rozells-kSY5T6js2KE-unsplash
ArribatecHospitality-64
Picture of Lars Inge Sørlie talking to Ole Christian Rousing

Finn den beste skyløsningen
for din bedrift ^

Mange har fortsatt applikasjoner som ikke kan eller bør flyttes til en offentlig sky. Da er svaret applikasjonsmodernisering kombinert med hybride miljøer. Våre skyspesialister gir deg gode råd på veien i din skytransformasjon og hjelper deg å velge riktig skyløsning.

I tillegg til rådgivning rundt skyreisen kan vi ta hele ansvaret for implementering, onboarding, drift og support av din skyplattform.

Snakk med en rådgiver

Hva er offentlig sky?

I en offentlig skyløsning, også kjent som ‘Public Cloud’, kjører alle programmer på en plattform og infrastruktur hos en tredjepart, for eksempel Microsoft. Offentlige skytjenester sparer deg for arbeid knyttet til kjøp, administrasjon og vedlikehold av en lokal maskinvare- og programstruktur, ettersom leverandøren tar alt ansvar.

En offentlig skytjeneste er like sikker som en privat server, så lenge dere aktiverer de rette sikkerhetstiltakene inkludert system for påvisning og forhindring av dataangrep. Det er derfor viktig å ha en god sparringsspartner og her kan Arribatec bistå.

kenrick-mills-3-EiAnsIXps-unsplash

Azure Public Cloud

Azure Public Cloud er en forbruksbasert offentlig skytjeneste fra Microsoft hvor du kun betaler for lagringsplassen, båndbredden eller CPU-syklusene dere faktisk bruker i løpet av en måned.

Azure kan distribuere mye raskere enn lokal infrastruktur, og kan skaleres i det uendelige ut fra nødvendig kapasitet i øyeblikket. Alle ansatte kan bruke de samme programmene fra alle kontorer, avdelinger og enheter så lenge de har tilgang til internett.

Arribatec er Microsoft Gold Partner og har Azure-spesialiser som bistår dere med implementering, drift og support av hele bedriftens Azure-miljø.

Les mer om drift av Azure Public Cloud

Amazon Web Services

Med Amazon Web Services (AWS) får du en global skyinfrastruktur som raskt lar deg innovere, eksperimentere og skape. Der man før måtte vente måneder på maskinvare kan du nå umiddelbart distribuere nye applikasjoner og skalere eller ned basert på arbeidsmengde.

Kom i gang med AWS

stacey-gabrielle-koenitz-rozells-kSY5T6js2KE-unsplash
1200_740748894515

Google Cloud Platform

Google Cloud Platform (GCP) er en skyplattform spekket med cloud computing-tjenester som kjører på den samme infrastrukturen som Google bruker internt for egne produkter. Her kan du bygge, teste og distribuere apper på en pålitelig og skalerbar skyplattform som hjelper deg å beregne og lagre data.

Kom i gang med GCP

Hva er hybrid skytjeneste?

En hybridsky er en kombinasjon av skyløsninger som er tilpasset din virksomhet. Mange har applikasjoner som ikke kan eller bør flyttes til en offentlig sky, enten på grunn av eldre systemer eller av sikkerhetsmessige årsaker. Da legger vi det vi kan i en offentlig skyløsning og resten i Arribatec sitt datasenter i Norge. Man får altså fordelene fra både privat- og offentlig sky! En hybrid skyløsning åpner for maksimal fleksibilitet, hastighet og nye muligheter for selskaper som i dag har egne servere.

Fordeler med hybrid sky ^

Lagret i Norge

Få full beskyttelse av det norske lovverket med all lagring i Norge. Perfekt for deg som trenger en sikker løsning med midlertidig utvidelse av kapasiteten for å ta unna belastningstopper i systemene.

Maksimal hastighet

Gir helt nye muligheter med lokasjon i et datasenter nær din virksomhet. Del data og applikasjoner mellom den offentlige og private skyen for optimal ytelse og hastighet etter behov.

Kostnadseffektivt

Få alle fordelene fra offentlig skytjenester til en lavere pris. Nye muligheter for selskaper som til vanlig produserer i egen infrastruktur på egne servere.

Vi designer, drifter og optimaliserer hele din skyløsning. Kombiner tradisjonelle og moderne driftsmodeller som privat, offentlig og hybrid sky.

Microsoft Gold Partner

Arribatec er Microsoft Gold partner. Vi er sertifisert og tilbyr vår spisskompetanse på Microsoft Azure slik at din bedrift lykkes med skyreisen.

Optimalisere eksisterende skyløsning eller gå over på noe helt nytt? Vi hjelper deg med skyreisen.

En norsk hybridsky ^

Arribatec har egne datasentre i Norge og kan også sette opp en hybrid løsning fra kundens egne servere som balanser kostnad og kontroll. En skytjeneste som ikke går på kompromiss med hastighet, ytelse og kvalitet.

Kom i gang med hybridsky

IT løsninger for virksomheter
ArribatecHospitality-111
1200_740748894515

Hva er privat skytjeneste?

I en privat skytjeneste benytter man seg ikke av de store tredjepartsleverandørene som Google og Amazon, men kjører alt i en lukket infrastruktur på en privat plattform. Fordelen er først og fremst sikkerhet og er mest aktuelt for organisasjoner med spesielle sikkerhetskrav. 

Arribatec kan levere private skyløsninger via vårt norske datasenter eller med egen infrastruktur i kundens egne lokaler. Ta kontakt for å få vite mer om hvilke private skyløsninger vi tilbyr.

_Z0A0254
bg-image
duotone - 2021-06-28T094129.789

Drift og monitorering av din privatsky ^

For organisasjoner som krever en kostnadseffektiv løsning med høy ytelse og sikkerhet i fokus

Få høyeste grad av sikkerhet og samtidig lavere kostnader med en privat skyløsning fra Arribatec.

Her får dere en komplett privat infrastruktur i vårt norske datasenter hvor vi står for plattform (PaaS), infrastruktur (IaaS) og programvare (SaaS).

Snakk med oss om mulighetene

Hva er forskjellen på privat skyløsning og ha en lokal server?

Den store forskjellen mellom privat server i egne lokaler og en privat skyløsning at man har en helt annen fleksibilitet.  Tidligere hadde man on-prem lagring med fysiske, ikke-virtuelle servere. Skulle man oppgradere, videreutvikle eller implementere et nytt system måtte man kjøpe mer hardware. Da kunne man heller aldri nedskalere – for hardware var allerede kjøpt og betalt. 

Når man velger en moderne privat sky kjøper man løpende tjenester i stedet for en større investering. Det gir mulighet for å slå av tjenester etter behov og kun betale for det man trenger, samtidig som man får et dedikert team som vedlikeholder og sikre løsningen på deres vegne.

Hvordan kan privat skyløsning være billigere enn offentlig sky?

Til forskjell fra offentlig sky så priser vi ikke bruk av båndbredde i vår private skyløsning, men kun leie av plattform og infrastruktur som tjeneste. Har dere behov for høy ytelse eller mange brukere som skal nå en stappfull database kan man spare mye penger i en privat skyløsning fremfor å kjøre alt over offentlige skyplattformer som Microsoft Azure.

Lær om dine muligheter i skyen

Vi hjelper deg å velge riktig skyløsning for din bedrift og kan ta hele ansvaret for implementering, onboarding, drift og support av ditt skymiljø.

ArribatecHospitality-89
ArribatecHospitality-78