| Arribatec
BankHub ^

Automatiser bankprosessene dine med Arribatec BankHub - grensesnittet mellom Unit4 ERP og banken din.

Ettersom bedrifter bruker for mye tid på manuelle prosesser ved å sende inn bankfiler, lese returfiler og gjøre bankavstemminger, utviklet vi Arribatec BankHub for å automatisere alle dine bankrelaterte prosesser.

Et Unit4 ERP produkt som automatiserer betalingsfilhåndtering mellom betaler og bank. BankHub fungerer som et grensesnitt mellom Unit4 og banken din.

mayer-maged-fmI_1Psr7RQ-unsplash

Forenkler kompleksitet ved å automatise bankprosessene dine ^

BankHub passer for alle bedrifter; både små og mellomstore bedrifter, samt enterpriser. 

Reduser manuell håndtering ved å enkelt automatisere dine bankprosesser.

BankHub støtter DNB, Nets, DanskeBank, Nordea og Sparebank1.

Kan også konfigureres til å dekke flere bankforbindelser samtidig, samt nasjonale og internasjonale betalings-formater.

BankHub tar seg av alle aktiviteter nødvendig for å utveksle økonomiske meldinger og filer mellom Unit4 ERP og din bank.

All aktivitet logges, og alle filer lagres i databasen, klare for revisjon og feilsøking.

Ettersom bedrifter bruker for mye tid på manuelle prosesser ved å sende inn bankfiler, lese returfiler og gjøre bankavstemminger, utviklet vi Arribatec BankHub for å automatisere alle dine bankrelaterte prosesser.

Din Unit4 partner ^

Med utgangspunkt i bransjeutfordringer og problemer knyttet til manuelle prosesser, utviklet Arribatec sine egne produkter for å forenkle kompleksiteten og gjøre veien til målet enklere for deg.

Som Elite-partner for Unit4 ERP kan du stole på at våre Unit4-produkter og -tjenester er best i klassen.

1600_557454495200
annie-spratt-g9KFpAfQ5bc-unsplash

Fordeler med BankHub ^

  • Standardisert og automatisert som stadig videreutvikles
  • Detaljert logging av informasjon i filer / filtrafikk. Dette gjør det blant annet mulig å hente årsaken til avvisningen av en remittering direkte i nettskjermbilder eller e-poster.
  • Inkluderer automatisk sending av remitteringstransaksjoner til banken, automatisk inntasting av kvittering og oppgjørsretur og automatisk bokføring av betalingsoppdrag
  • Inkluderer funksjonalitet for å bokføre betalingsoppdrag på detaljnivå (faktura for faktura) som bidrar til økt automatisering av bankavstemmingsprosessen
  • Støtter automatisk lasting av kontoutskrifter (Camt053) og betalingsfiler (Cremul)
  • Gir melding om at remittering er foretatt og feilmeldinger

Kryptert filoverføring ^

Kryptert filoverføring mellom Unit4 ERP og bank, automatisk lasting av bankfiler til Unit4 ERP, og automatisk bokføring av betalinger. Unit4 ERP bankkontoer vil alltid være oppdatert!

Kontinuerlig oppdatering av hvor en betaling befinner seg i skjermbildet «oppdater betalingsoppdrag». Dette gjør oppdaterte betalingsoppdrag til et slags «dashboard» hvor du kan følge med på hvor en betaling er i prosessen.

Snakk med en konsulent

erp software
Picture of Lars Inge Sørlie talking to Ole Christian Rousing

Remitteringsforslag- & bekreftelse ^

Som en generell regel anbefaler vi ikke å automatisere disse to prosessene. Skulle det likevel være ønskelig, og som man har god kontroll på; godkjenning av nye leverandører, endringer av leverandører og fakturagodkjenningsprosessen som tillater helautomatisk remittering, så kan Arribatec BankHub støtte dette.

Ønsker du å komme i gang med BankHub?

Send oss en melding for pristilbud og aktivering

_Z0A2082
Arribatec Norge