Migrering av Unit4 til skyen

Flytt systemet fra on-prem til skyen mens du ennå har tid.

Å migrere bedriften din fra en lokal infrastruktur til skyen kan gi en rekke fordeler, inkludert skalerbarhet, kostnadseffektivitet, forbedret ytelse og økt fleksibilitet. Når du planlegger Unit4-skymigreringen fra lokalt til skyen, er det viktig å følge en veldefinert prosess for å sikre en jevn overgang. 

Hos Arribatec er vi eksperter på skymigrasjoner, og vi vil veilede deg i hele migrasjonsprosessen og kartlegge hva du kan forvente når du går i gang med denne endringen. 

_Z0A2395

Tiden er inne!

Vurderer du å ta Unit4-løsningen din til skyen? Ikke utsett det lenger, ta steget i dag.

Send inn skjemaet og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med å gjennomføre en rask Cloud-transformasjon. 

Rådgivning rundt skyen og ERP systemer

Er skyen riktig for din Unit4 ERP?

Faktum er at on-prem fases ut, og målet er at alle skal være på en sikker og driftseffektiv skyløsning. Den gode nyheten er at det finnes mange skreddersydde skyløsninger (lokal, offentlig, privat eller hybrid) som kan matche deres krav til sikkerhet, oppetid, pris og tilgjengelighet.

Våre konsulenter hjelper dere å finne den beste løsningen, oppgraderer ERP-systemet om nødvendig og sørger for en smidig overgang til skyen.

Book en time med rådgiver

CJ1Q5441.jpg
Å migrere bedriften din fra en lokal infrastruktur til skyen kan gi en rekke fordeler, inkludert skalerbarhet, kostnadseffektivitet, forbedret ytelse og økt fleksibilitet. Når du planlegger Unit4-skymigreringen fra lokalt til skyen, er det viktig å følge en veldefinert prosess for å sikre en jevn overgang. 

Flytter til Unit4 ERP Continuous Release (tidligere kalt ERP 7)

Denne Unit4 ERP Cloud-løsningen forbedrer systemet ditt og måten de ansatte jobber på, slik at du selv kan måle hvor stor innvirkning disse funksjonene vil ha på effektiviteten din.

Fordeler med å flytte Unit4 til skyen

Fleksibilitet

Skyen gir brukere tilgang til sine applikasjoner og data fra hvor som helst så lenge de har internettforbindelse. Denne tilgjengeligheten gir mulighet for eksternt arbeid av ansatte, samarbeid og økt produktivitet. Skyen gir også fleksibilitet når det gjelder distribusjon av nye funksjoner, oppdateringer og integrering med andre skytjenester eller tredjepartsapplikasjoner.

Fjerntilgang

Skybasert ERP er designet for dagens moderne arbeidsplass, slik at ansatte kan jobbe komfortabelt fra hvor som helst. Plattformen har mobil funksjonalitet og brukergrensesnitt for smarttelefoner og mobile enheter. Skyen betyr også universell tilgang som ikke er begrenset av budsjett. Selskapet trenger ikke investere i spesialutstyr eller begrense antall brukere i systemet.

Business Intelligence-funksjoner

Å flytte Unit4-løsningen til skyen betyr enklere integrasjon mot andre verktøy som gir bedre innsikt, beslutningsevne og drift. Det er enkelt å trekke ut data når analyseprogrammer kan kobles til den organiserte datalagringen og brukeraktivitet som er ligger i ERP-systemet. All informasjon leveres i sanntid som betyr at tilgangsnivået til data er høyere.

Reduserte kostnader

Å flytte din lokale Unit4-løsning til offentlig sky vil eliminere anskaffelseskostnader. Det er ingen maskinvareoppsett, servervedlikehold er eliminert og dere kan komme i gang uten å opplever nedetid. SaaS-basert ERP kjører på en fast månedlig avgift med umiddelbart operativ programvare og kostnadene vi vanligvis forbinder med systemoppgraderinger forsvinner ut av vinduet.

Skalerbarhet

En Unit4 skymigrering vil gi bedriften din større skalerbarhet enn lokal infrastruktur. Unit4-brukere kan enkelt skalere opp eller ned sine ressurser og tjenester basert på deres skiftende behov, med muligheten til å håndtere økte arbeidsmengder i høye perioder og imøtekomme forretningsvekst uten behov for å kjøpe mer maskinvare.

Unit4 Elite Partner Leverandør 2024

Hvorfor Arribatec?

Arribatec ble grunnlagt av tidligere Unit4-ansatte og vi har vært Elite-partner siden partnerskapsprogrammet ble lansert. Vi er offisielt den største partneren og leverandøren av Unit4-tjenester over hele verden.
Vi er eksperter på Unit4 Cloud migrering.

Sikkerhet i skyen ^

Skysikkerhet er noe begge parter må ta ansvar for: oss som skyleverandør og dere som brukere av skyen. Vi må jobbe sammen for å sørge for at miljøet er trygt, og at vi følger de beste metodene for å beskytte dataene og systemene i skyen.

Når du velger hvem som skal være vertskap for skytjenestene dine, er det avgjørende å finne en pålitelig partner som virkelig tar sikkerhet på alvor. Her kommer Arribatec inn i bildet. Vi gir deg tryggheten du trenger for å migrere til Unit4 Cloud, og du kan stole på oss som din pålitelige partner.

Hos Arribatec setter vi sikkerhet i høysetet. Vi har fått ISO27001- og ISO9001-sertifiseringer, noe som betyr at vi tar sikkerheten til informasjonsmidlene våre på alvor, og at vi jevnlig blir sjekket for å sikre kvalitetsstyring.

Hvis du vil vite mer om hvordan vi sørger for sikkerhet og overholdelse hos Arribatec, kontakt oss her.

annie-spratt-g9KFpAfQ5bc-unsplash
ERP cloud
studio-republic-qeij_dhDhGg-unsplash

Dine skyalternativer ^

Cloud Journey4U

Unit4s måte å si ‘flytt til skyen vår’. Reisen starter med en grundig gjennomgang for å forstå hva dere trenger for å migrere til Unit4’s skyplattform i Azure. Når dette er klart, lager vi en løsningsavtale for hvordan vi skal få dere ombord i skyløsningen og guider deg gjennom hele migreringsprosessen. Krever oppgradering til Unit4 Milestone 7 eller Unit4 ERPx.

Arribatec skyen

Vi kan skreddersy en løsning via våre datasentre hvor vi designer, drifter og overvåker hele hele skyløsningen. Vi har spesialister på Microsoft Azure, Google Cloud Platform og Amazon Web Services.

Gi oss totalansvar for skyløsningen og kombiner den med essensielle sikkerhetsfunksjoner, enhetsadministrasjon og lisensoptimalisering.

Når du flytter til nettskyen vår, kan vi også støtte deg med visse produkter som Unit4 ikke lenger støtter, for eksempel Research, Cost and Pricing. Gjelder ikke for brukere av Unit4 ERP and ERPx, som kun er tilgengelig i Unit4 sin sky.

Finn ut mer om skyløsningene våre

Mer om Unit4 i skyen:

5 grunner til å oppgradere til et skybasert ERP-system

Oppgrader til Unit4 ERPx

Oppgrader til Unit4 ERPx Unit4’s ERPx er en helt ny generasjon av smarte ERP-løsninger som er skapt for å være produktive, raske og solide. Vi er eksperter på Unit4-porteføljen og hjelper deg å komme i gang med ERPx. ERPx er spesielt designet for selskaper med mennesker i sentrum: Skreddersydd for mellomstore

Les kundehistorien her

Er du klar til å diskutere flytting av Unit4 til skyen?

Send oss en melding for en uforpliktende prat

Konsulenter innen ERP og skyreisen
Avinor logo sort png
VY logo png
Axactor logo sort png
Equinor logo sort png
Norconsult logo sort png
Skagerak Energi logo sort
Mesta logo sort png
Arbeidstilsynet logo png