Din norske Microsoft-partner ^

Optimaliser ditt digitale bedriftslanskap med vår Microsoft-ekspertise innen M365, sikkerhet og Azure og mer.

Vår ekspertise innenfor Microsoft-produkter som M365, sikkerhetsportefølgjen og Azure Cloud er din nøkkel til å lykkes med et kostnadseffektivt, produktivt og sikkert Microsoft-lanskap.

Som Microsoft Gold partner forstår vi behovene og utfordringene din bedrift står overfor i dagens stadig skiftende teknologilandskap. Dere kan velge utvidet support fra våre supportplaner og våre konsulenter i Oslo, Hamar og Bergen hjelper deg med lisensoptimalisering for å eliminere overflødige kostnader.

Kontakt oss for skreddersydd rådgivning og løsninger som vil hjelpe din bedrift med å vokse og trives i den digitale æraen.

DSC_5704-2.jpg
Om Arribatec Group

Norsk ekspertise på Azure-skyen ^

Vi har noen av Norges dyktigste Azure-konsulenter. Få et sømløst, sikkert og kostnadsoptimalisert Azure-landskap. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra valg av skyløsning, til implementering/migrering og kontinuerlig vedlikehold og drift.

Les mer om våre Azure-tjenester her

eller drift av Azure Public Cloud her

Vår ekspertise innenfor Microsoft-produkter som M365, sikkerhetsportefølgjen og Azure Cloud er din nøkkel til å lykkes med et kostnadseffektivt, produktivt og sikkert Microsoft-lanskap.

Office-pakken ^

Lavere forskuddskostander og enklere justering av Office 365 lisenser og funksjonalitet i forhold til reelt behov. Du står helt fritt til å mikse forskjellige Office-lisenser etter den funksjonaliteten de ansatte faktisk trenger.

Kjøp Microsoft 365 direkte fra Arribatec ^

Å kjøpe Office 365 fra Arribatec er smart. For samme pris får du fordeler som norsk lokal support og lisensadministrasjon

I tillegg kan du velge utvidet support fra våre supportplaner. Våre konsulenter i Oslo, Hamar og Bergen hjelper deg med lisensoptimalisering for å eliminere overflødige kostnader.

Microsoft tilføyer stadig ny funksjonalitet til Office-pakken og da gir tilbyr vi bedriftens ansatte tips og opplæring. Vi kan stå for IT-sikkerheten og gir rask support når noe skjer. Kjøp Microsoft 365 hos oss.

Viljar portrett Arribatec BDM

Microsoft 365 business ^

Alltid siste versjon

Forutsigbare kostnader og alltid nyeste versjon ved kjøp av Microsoft365 fra Arribatec.

Sikkerhetstjenester

Tofaktorautentisering, kryptert e-post, samt samsvarstyring og rapportering er inkludert.

Alltid Online

Garantert oppetid. Bestill online, jobb online – hvor som helst og når som helst, på alle enheter.

IT løsninger for virksomheter
_Z0A0267
duotone - 2021-06-28T094036.284

Microsoft-lisenser

- og hvorfor velge Arribatec?

Microsoft sin programvare utvikles i rakettfart og gir stadig høyere forretningsverdi med riktig bruk. Med lisenshåndtering fra Arribatec Cloud sørger vi for at din bedrift kan oppdage og utnytte mulighetene samtidig som overflødige kostnader elimineres.

Vi optimaliserer dine lisenser slik at du kun betaler for det mest nødvendige per bruker. Vi sikrer også at du ikke betaler for lisenser som ikke utnyttes fullt ut, lisenser for tidligere ansatte eller for brukere som skal i permisjon.

Kontakt oss for Microsoft 365 priser

Vår ekspertise innenfor Microsoft-produkter som M365, sikkerhetsportefølgjen og Azure Cloud er din nøkkel til å lykkes med et kostnadseffektivt, produktivt og sikkert Microsoft-lanskap.

Lisensoptimalisering av ditt Microsoft-miljø ^

Å identifisere de riktige lisensplanene for hele organisasjonen er første steg mot en optimal forvaltning og en totalt lavere pris på office pakken. Deretter lager vi en plan for effektiv håndtering av dine lisenser. 

Sentralt i dette er vårt enkle administrasjonsverktøy som kan kommunisere direkte med alle avtaler i partnersenteret. Her kan du enkelt tildele og fjerne lisenser på farten og bare når det er nødvendig. Dette betyr at antall tilgjengelige lisenser (ikke-tildelte) alltid holdes på null, som reduserer totalkostnaden ytterligere. 

Lisenser kan også predefineres hver organisasjonsenhet og tildeles automatisk for nye brukere. De kan til og med tilpasses ved at funksjoner (serviceplaner) skrus av og legges til.  

Spør oss gjerne om IUA som verktøykassa heter, så vil en av våre Microsoft-spesialister gi et uforpliktende tilbud.

Bestill Microsoft 365 fra Arribatec

Dine Microsoft 365 fordeler ^

Økt produktivitet

Jobb effektivt med nye apper og funksjonalitet som Microsoft Teams, Planner, Forms, Sway og Office 365 Grupper. Med programmene både på desktop og i nettleser kan man jobbe som man vil. La dine ansatte jobbe i programmene de kjenner fra før – sømløst og uforstyrret.

Enklere samabeid

Jobb i sanntid med dine kollegaer fra hvor som helst. Arbeid i samme dokumenter, utform  avanserte regneark og lag flotte presentasjoner.
Det har aldri vert enklere å få jobben gjort

E-post domene

Vi setter opp profesjonell e-post til bedriften i samme slengen. Du får ditt bedriftsdomene hos oss. Skriv hvilket domene du ønsker i skjemaet for bestilling. Domene koster kun 99kr i året.

Bedre sikkerhet

Få bedre sikkerhet enkelt, med multifaktor.
Hos oss får du ekstra sikkerhet til Office 365 med tofaktor-autentisering. Kode på SMS, oppringning til telefon eller autentiser via app i tillegg til brukernavn/passord.

Kundehistorier ^

Få pris på Office 365

Fyll ut skjemaet med antall brukere, selskapets navn og annen relevant informasjon så tar vi kontakt med et skreddersydd pristilbud på Microsoft Office 365.

IT løsninger for virksomheter
Arribatec Cloud skyleverandør