HR & Lønn ^

Løsninger som er utviklet for å sette dine ansatte i sentrum

Vet du egentlig hvor mye et HR- & lønnssystem kan gjøre for din bedrift?

Få hjelp til å optimalisere arbeidsprosessene, forenkle og styrke nøyaktigheten av lønnslistene, samt øke produktivitet, engasjement og veksten til dine talenter.

Vet du egentlig hvor mye et HR- & lønnssystem kan gjøre for din bedrift?
Arribatec_052_2
Red circle
Arribatec

Implementering av
HR- & lønnssystemer ^

Ferdig integrert og automatisert

Et HR- og lønnssystem, også kjent som også kjent som Human Capital Management (HCM), er ubrukelig før det er riktig implementert og integrert med resten av IT-systemlandskapet ditt. Det er her Arribatec kommer inn. 

Våre konsulenter leverer ditt HR- og lønnssystem ferdig integrert med andre viktige tredjepartsapplikasjoner og hjelper deg med automatisering av tidkrevende HR-, lønns- og økonomioppgaver. 

Kontakt oss for å vite mer

Integrasjoner som tjeneste ^

Integrasjoner mellom ulike fagsystemer

Mange virksomheter har i dag flere systemer som dekker ulike behov innenfor HR og lønn. Og enhver IT-sjef sin drøm er å ha gode og robuste integrasjoner mellom de ulike systemene.

Arribatec har stor tro på og god erfaring med å kombinere teknisk og faglig kompetanse i denne sammenhengen. En dyktig teknisk konsulent, som mestrer standard integrasjonsverktøyene i ditt HCM-system, i tett samarbeid med en faglig konsulent, som kjenner de lønnsfaglige kravene, er etter vår mening en grunnleggende forutsetning for å lykkes med integrasjonsarbeidet innenfor HR og lønn.

Snakk med oss om integrasjoner

Dedikert HR-team ^

Rådgivning i verdensklasse

Vårt dedikerte HR- og lønnsteam kjenner HR-avdelingens prosesser og daglige utfordringer og kan tilby rådgivning i verdensklasse.

Engasjer, støtt og inspirer medarbeiderne dine gjennom en sømløs blanding av avansert lønnsadministrasjonssystem, et kjernesystem for HR-system og Talent Management-programvare, lett integrert i din andre tredjepartsapplikasjon – det vi kaller forenklet kompleksitet.

Book en konsultasjon med HR-teamet

Arribatec_036
Peach circle
Arribatec

Kundehistorier ^

Integrerte HCM-løsninger for din organisasjon ^

Få mer tid til å fokusere på verdiskaping

HR- og lønnsteam har måttet fokusere for mye av oppmerksomheten på manuelle daglige oppgaver, noe som betyr at de ikke får nok tid til å levere de strategiske forbedringene som er nødvendige hvis en organisasjon skal vokse.

I dag er det viktig å ha en HCM-løsning som dekker bedriftens behov. Vi er eksperter på HR-konsulenter og samarbeider med den beste leverandørene på markedet for å dekke alle dine HR- og lønnsbehov.

Vet du egentlig hvor mye et HR- & lønnssystem kan gjøre for din bedrift?

Kjerne-HR

Automatiser prosesser som vil bidra til å redusere administrativ tid, slik at HR-ansatte kan fokusere på de ansatte. Få verdifull innsikt gjennom sanntidsdata og strategisk støtte resten av organisasjonen din.

Talentledelse

Talentledelse er alltid viktig for både suksess og oppbevaring. Identifiser nøkkelpersonene i virksomheten din og skreddersy støtten de trenger for å trives. Vi tilbyr deg et kraftig verktøy som du kan bruke for å planlegge dette.

Kompetanse & Læring

Tiltrekke, beholde og utvikle dine ansatte med kompetanse og læringsløsning gjør utdannings- og utviklingsmuligheter transparente og lett tilgjengelige for alle dine ansatte

 

Rekruttering

Få verktøyene for å ansette smartere, tiltrekke de rette menneskene og matche dem til deres ideelle rolle. Det har aldri vært enklere å sette medarbeiderne dine til å lykkes, noe som driver engasjement fra starten.

Opptreden

I hjertet av enhver organisasjon som fremmer tilbakemeldinger og anerkjennelse, finner vi kontinuerlig resultatstyring. vi tilbyr deg programvaren som vil hjelpe deg å forstå hvordan dine ansatte presterer og lar deg forbedre ytelsen deres også.

Våre HR- og lønnsprodukter ^

Dersom du er usikker kan våre konsulenter hjelpe deg å velge det perfekte HR- og lønnsystemet for din virksomhet

Unit4

Unit4 ERP HR & Payroll-løsningen bidrar imidlertid til å endre dette ved å gi deg et enkeltdelt system for alle dine HR-, lønns- og økonomioperasjoner, noe som betyr at du kan automatisere de tidkrevende oppgavene og frigjøre deg selv og teamet ditt til å bruke penger mer tid på arbeidet som betyr noe.

Løsningen dekker hele innleie-til-pensjoneringssyklusen, samtidig som den bidrar til å sikre mer nøyaktige og effektive data takket være slike integrasjoner som kostnader som registreres i hovedboken til Unit4 ERP (Agresso) Finance Management-systemet.

Se Unit4 HR & Lønn demo her

CatalystOne

CatalystOnes skybaserte HR-programvarepakke vil løfte HR- og lederteamene dine til et helt nytt nivå. En løsning designet for å effektivisere nøkkelprosesser for mellomstore og store organisasjoner over hele verden.

CatalystOne er en omfattende HCM-programvarepakke som støtter alle HR-funksjonene dine, fra Talent og Succession til Continuous Performance Management. Modulbasert design betyr at løsningene våre kan kombineres og konfigureres for å møte dine unike krav, og hvis behovene dine endrer seg, kan du legge til flere moduler når som helst.

Helsesjekk av HR-system

Helsesjekk av HR-system ^

Det som var en smart arbeidsmetode for noen år siden, trenger ikke lengre være den mest effektive måten å benytte HR-modulen på i dag. Her kan en helsesjekk bidra til en bedre utnyttelse av HR-systemet hos din virksomhet.

Les mer om helsesjekk av HR-system

HR & Lønn huskonsulent  ^

Dårlig erfaring med utskifting og rullering på konsulenter? Arribatec etterstreber at våre kunder skal ha én til to faste kontaktpersoner (huskonsulenter). Det gir våre konsulenter inngående kjennskap til din virksomhets bruk av lønnssystemet og sikrer deg, som kunde, en rask og riktig bistand ved behov.

Arribatec kan også ta ansvaret for spesifikke roller i din virksomhet i en avgrenset periode. Dersom en medarbeider i lønnsavdelingen slutter, kan vi bistå i lønnsprosesseringen i den perioden dere arbeider med å ansette en ny person. Det sikrer den daglige lønnsforvaltningen, samtidig som det gir rom for å gjennomføre en god ansettelsesprosess uten å forhaste seg.

Portrett av Linn Marie Bø

Få demo av våre HR & lønnsløsninger

Send oss en melding for å få vite mer

Arribatec_003
IT løsninger for produksjon og logistikk