IT & Skytjenester ^

Vi hjelper virksomheter å utnytte og drifte komplette skyplattformer

Få et sømløst og datadrevet IT-landskap med vår spisskompetanse på datasikkerhet og kontinuerlig optimalisering av ditt skymiljø. Vi kombinerer tradisjonelle og moderne driftsmodeller som privat, offentlig og hybrid sky via våre datasentre i Norge.

Vårt norske kundesenter tilbyr fleksible IT-løsninger med forutsigbare kostnader. Vi tar fullt ansvar fra implementering og optimalisering til vedlikehold og support.

DSC_5960

Utvalgte IT-tjenester ^

Enkel og fleksibel IT

Målet vårt er å gjøre skytjenester og sikkerhet enklere og mer oppnåelig for deg. Derfor kan vi tilby et bredt spekter av tjenester innen IT-drift og sikkerhet.

ArribatecHospitality-128

Kundeservice

Trenger du teknisk hjelp? Kontakt vårt døgnåpne supportsenter i Norge.

Skyløsninger ^

Mange har fortsatt applikasjoner som ikke kan eller bør flyttes til en offentlig sky. Da er svaret applikasjonsmodernisering kombinert med hybride miljøer. Våre skyspesialister gir deg gode råd på veien i din skytransformasjon.

Vi hjelper virksomheter med å bli effektive og datadrevne gjennom kontinuerlig optimalisering av deres sky-miljøer, uansett hvilken skyplattform dere velger.

Les mer om våre skyløsninger

IT og skytjenester. Din IT leverandør i Norge
Arribatec teknologi, konsulenter og IT-selskap

IT-drift & outsourcing ^

Med outsourcing av din IT-drift, sørger vi for at alt av sikkerhet, backup, nettverk, overvåkning og vedlikehold blir håndtert på en effektiv og trygg måte.

Sett bort klientdriften til oss, så administrerer vi alle bedriftens enheter, både med tanke på sikkerhet (antivirus) og styring av tilgjengelige applikasjoner, samt levering av møterom, PC-er og tilhørende utstyr. 

Book et uforpliktende mulighetsmøte

Nettverkstjenester ^

Ved behov for nettverkstjenester leverer vi nettverksprodukter fra kjente produsenter, med håndtering av både oppgraderinger og monitorering fra vårt driftssenter. 

Vår tjeneste for drift av nettverk innebærer også outsourcing av nettverksdrift og bidrar til at alle virksomhetens nettverkskomponenter kan fungere optimalt.

Les mer om drift av nettverk

Beste leverandør av nettverk og nettverksløsninger for bedrift
Backup tjenester

Backup & overvåking ^

På jakt etter kontinuerlig backup-administrasjon og overvåking av servere? Vår løsning er beskyttet med flere typer brannmur for høyest mulig sikkerhet og vi gjør fortløpende sikkerhetsvurderinger, for eksempel relatert til nye trusler som cryptovirus og lignende.

Med mulighet for «langtidslagring» blir dataene kopiert ut til tape og flyttet til tredje lokasjon. Spør oss for å vite mer om våre backup-løsninger.

Se flere sikkerhetstjenester

Fremtidens Microsoft lisensadministrasjon ^

Å identifisere de riktige lisensplanene for hele organisasjonen er første steg mot en optimal forvaltning. Deretter lager vi en plan for effektiv håndtering av alle deres Microsoft-lisenser. Vi reduserer dine totalkostnader ved å blant annet sikre at antall tilgjengelige lisenser alltid holdes på null.

Les mer om vårt Microsoft-tilbud

Microsoft lisensadministrasjon - din IT partner
Arribatec

Kundehistorier ^

Få et sømløst og datadrevet IT-landskap med vår spisskompetanse på datasikkerhet og kontinuerlig optimalisering av ditt skymiljø. Vi kombinerer tradisjonelle og moderne driftsmodeller som privat, offentlig og hybrid sky via våre datasentre i Norge.

Kontakt Arribatec Cloud

Salg & Utvikling – Cloud
Baard Mühlbradt \ baard.muhlbradt@arribatec.com \ +47 97 07 13 15

Daglig leder – Cloud
Erik Sundet \ erik.sundet@arribatec.com \ +47 97 07 13 18

Få bedre skytjenester

Be om et mulighetsmøte for å se på IT-løsninger tilpasset din virksomhet.

Konsulenter innen business services og teknologi
Arribatec
skytjenester it support