Virksomhetsstyring ^

Ledelsesstrukturer og arbeidsprosesser
som er organisatorisk bærekraftige.

Kort fortalt så skaper vi oversikt og struktur. Vi etablerer og forbedrer prosesser, sikrer kvalitet og skaper stabilitet i komplekse organisasjoner.

Prosesstyring er sentralt i alt vi gjør og med hjelp av våre virksomhetsarkitekter og styringssystem når organisasjonen sine mål mens dere effektivt navigerer i endringer, trender og forstyrrelser.

_Z0A2542

Vår ekspertise ^

Våre erfarne konsulenter støtter deg med implementering, forvaltning og ikke minst kontinuerlig forbedring og utvikling av dine  ledelsesstrukturer og arbeidsprosesser.

Virksomhetsarkitektur ^

Enten det er for å administrere endringsinitiativer, IT-landskap, digitaliseringstiltak eller innovasjon av forretningsmodellen din, utnytter virksomhetsarkitektur (EA) organisasjonens informasjon og kunnskap for å bygge det du trenger for å ta strategigjennomføringen til neste nivå.

Book et mulighetsmøte

_Z0A3035
interact-circle-bg
mayer-maged-fmI_1Psr7RQ-unsplash

Forbedre måten du
jobber på ^

Oppfyll målene dine mens du effektivt navigerer i endringer, trender og forstyrrelser. Virksomhetsarkitektur gjør virksomhetens kompleksitet håndterbar ved å strukturere og samkjøre strategi, organisasjon, prosesser, informasjon, applikasjoner og teknologi. 

Våre virksomhetsarkitekter hjelper deg å kartlegge avhengigheter og muligheter som hjelper deg til å ta bedre beslutninger.

Kontakt en virksomhetsarkitekt

Prosessledelse ^

Forbedre smidighet og ressursstyring, og styrk din evne til å reagere raskt på markedsendringer ved å koble og kommunisere alle relaterte roller, mål, systemer og andre forretningsrelaterte objekter til prosessene dine.

Få bedre innsikt i ineffektivitet og oppretthold et konkurransefortrinn gjennom fleksibilitet og respons på kundenes endrede krav.

Be om et mulighetsmøte

_Z0A0887
interact-circle-bg
_Z0A1760
interact-circle-bg

Prosjektledelse ^

Forbedre smidighet og ressursstyring, og styrk din evne til å reagere raskt på markedsendringer ved å koble og kommunisere alle relaterte roller, mål, systemer og andre forretningsrelaterte objekter til prosessene dine. Få bedre innsikt i ineffektivitet og oppretthold et konkurransefortrinn gjennom fleksibilitet og respons på kundenes endrede krav.

Be om et mulighetsmøte

AMS styringssystem qualiware
interact-circle-bg

Forvandle virksomheten din med QualiWare X ^

QualiWare X er et styringssystem som inkluderer visjonære verktøy, metoder og tjenester, som brukes til å håndtere komplekse organisatoriske utfordringer.

Få en komplett 360-visning av organisasjonen din med QualiWare. Utvikle og transformer organisasjonen med smart ledelse og intelligent samarbeid for å bygge bro mellom strategi og utførelse
– på den enkle måten.

Les mer om QualiWare X her

BMSx ^

BMSx er vår egen serie applikasjoner som forbedrer og utvider mulighetene i ditt QualiWare-system

Styringssystem app for mobile enheter.

Automatisk arkiveringsløsning for historisk innhold.

Synkronisering av lover, forskrifter og standarder i ditt styringssystem

DSC_5864

Smidig & dynamisk virksomhetsstyring med Hypergene

Ved å samle de økonomiske, operasjonelle og strategiske planleggingsprosessene i Hypergene jobber du sammenhengende og effektivt i en verden i rask bevegelse. Noen av modulene du kan få i Hypergene:

  • Strategisk planlegging
  • Budsjett & prognose
  • Analyse & innsikter
  • Virksomhetsrapportering

Utforsk Hypergene

interact-circle-bg
_Z0A0935

Kundeservice

Trenger du teknisk hjelp? Ta kontakt med vårt 24/7 support team i Norge.

Få hjelp med virksomhetsstyring

Fyll ut skjemaet for et uforpliktende mulighetsmøte

_Z0A1945
_Z0A2289