Forretnings-innsikt & dataanalyse ^

Kraftige og brukervennlige verktøy for forretningsintelligens og -analyse

Vi brenner når det kommer til data og streber etter å gi din virksomhet et solid grunnlag for strategiske og operasjonelle beslutninger. 

Ekspertene våre jobber med et bredt spekter av analyseverktøy som Hypergene, Power BI og Unit4 for å gi innsikt som er pålitelig og relevant for din virksomhet. Dette betyr at du får en løsning basert på dine behov i stedet for å tilby det verktøyet vi tilfeldigvis kjenner best.

_Z0A1945
_Z0A2348
Arribatec_036

Konsulenter som kan BI, rapportering & analyse ^

Våre konsulenter har spisskompetanse på forretningsintelligens, rapporter og dataanalyser. Vi har rådgivere som hjelper deg med strategien, utviklere som implementer dine nye verktøy og systemadministratorer som drifter og vedlikeholder ditt systemlandskap.

Ta kontakt for et mulighetsmøte

Rapportering & analyseverktøy ^

Vårt mål er å gjøre veien til suksess enklere for din virksomhet, og for å lykkes må man utnytte den data og innsikt man kan.

Har du noen tanker om hva vi kan gjøre lettere for deg? Send oss en e-post på info@arribatec.com

1200_783923933864
studio-republic-qeij_dhDhGg-unsplash

Rammeverk for unik innsikt og datautvinning ^

Vårt rammeverk definerer menneskene, prosessene og plattformene som må integreres og justeres for å ta en mer strategisk tilnærming til initiativer for business intelligence (BI), analyse og ytelseskontroll (PM).

Gjennom god forståelse av våre kunders prosesser og systemer, samt oppretting av masterdata, sikrer vi kvaliteten  og legger grunnlaget for nøyaktige og korrekte data for rapportering, analyse og resultatstyring.

Visuell rapportering ^

For å forstå det større bildet, ta gode beslutninger og oppnå konkurransefortrinn, leverer vi verktøy for forretningsinnsikt (BI), analyser, rapportering og Performance Management initiativer i kombinasjon med våre konsulenters spisskompetanse som en integrert del av ditt systemlandskap og IT-strategi. 

Lås opp kraftige og samtidig brukervennlige analyseverktøy som utnytter virksomhetens data og sikrer at dere beveger dere i riktig retning iht. strategien.

Snakk med en konsulent

duotone (12)
duotone - 2021-06-28T094129.789

Vil du vite mer?

Trenger du teknisk hjelp eller ønsker å vite mer om våre analysetjenester?

Play Video

Strategisk ledelse ^

Distribuer planer, mål og KPIer på tvers av hele organisasjonen. Gjør de ansatte i stand til å identifisere aktiviteter, rapportere tilbake, kommentere og endre prosessstatus. 

Koble KPI-er for kontinuerlig måling til mål, roller og aktiviteter designet for å sikre at disse målene nås. Vi gir deg stor fleksibilitet og en tilpasset løsning som reflekterer din organisasjons spesifikke styringsmodeller. 

Snakk med en konsulent

Arribatec_044
timelab-pro-CfKV0CecnU8-unsplash
1200_303000279270
_Z0A2909

Rapportering og analyser ^

Grunnlaget for en vellykket analyse ligger i prosesstøtten; en arbeidsflytmotor som strukturerer og overvåker gjeldende og ventende oppgaver i prosessen.

Arribatec hjelper deg å endre, kvalitetssikre og effektiviser budsjetterings- og prognoseprosessene dine. La hele organisasjonen jobbe ut fra et samlet og klart syn på virkeligheten med enkel delegering av oppgaver på tvers av avdelinger. 

Vi kan integrere med andre forretningssystemer som regnskap og HR, for å gi brukertilgang til viktige input- og referansedata i deres daglige arbeid.

Kundehistorier ^

Ønsker dere hjelp med rapporter og analyser?

Send oss en melding for en uforpliktende prat

_Z0A2082
DSC_5830