Dataplattform, forretningsinnsikt & analyse ^

Vi hjelper deg å dra nytte av data fra ulike kilder og systemer. Dette gir deg muligheten til å ta informerte og veloverveide beslutninger som kan hjelpe din virksomhet å oppnå suksess på kort og lang sikt.

Vi kombinerer rådgivning med teknisk ekspertise når vi analyserer din virksomhets behov, kartlegger strategiske mål og ambisjoner og lager en plan for å bringe innsikt ut i virksomheten.

Ekspertene våre jobber med ulike plattform- og analyseverktøy som Hypergene, Power BI, dataplattform i Azure og Unit4 som dekker bredden av data- og analysemuligheter i markedet i dag. Dette betyr at du får en løsning basert på dine behov i stedet for en løsning i det verktøyet vi tilfeldigvis kjenner best.

_Z0A1945

Ønsker du hjelp med dataplattform, forretningsinnsikt eller analyse?

Send oss en melding for en uforpliktende prat

_Z0A2082
Red circle
interact-circle-bg

Dataplattform, innsikt & analyse ^

Se nærmere på hva vi tilbyr innenfor de ulike verktøyene:

Kundehistorier ^

Vil du vite mer?

Trenger du teknisk hjelp eller ønsker å vite mer om våre analysetjenester?

Play Video

Strategisk ledelse ^

Distribuer planer, mål og KPIer på tvers av hele organisasjonen i Hypergene. Gjør de ansatte i stand til å identifisere aktiviteter, rapportere tilbake, kommentere og endre prosesstatus. 

Koble KPI-er for kontinuerlig måling til mål, roller og aktiviteter designet for å sikre at disse målene nås. Vi gir deg stor fleksibilitet og en tilpasset løsning som reflekterer din organisasjons spesifikke styringsmodeller. 

Snakk med en konsulent

Arribatec_042
timelab-pro-CfKV0CecnU8-unsplash
Avinor logo sort png
VY logo png
Axactor logo sort png
Equinor logo sort png
Norconsult logo sort png
Skagerak Energi logo sort
Mesta logo sort png
Arbeidstilsynet logo png
1200_303000279270
_Z0A2909
interact-circle-bg

Rapportering og analyser ^

Grunnlaget for en vellykket analyse ligger i prosesstøtten; en arbeidsflytmotor som strukturerer og overvåker gjeldende og ventende oppgaver i prosessen.

Arribatec hjelper deg å endre, kvalitetssikre og effektiviser budsjetterings- og prognoseprosessene dine. La hele organisasjonen jobbe ut fra et samlet og klart syn på virkeligheten med enkel delegering av oppgaver på tvers av avdelinger. 

Vi kan integrere med andre forretningssystemer som regnskap og HR, for å gi brukertilgang til viktige input- og referansedata i deres daglige arbeid.