Styringssystemet QualiWare X ^

Et helhetlig styringsverktøy som gir struktur og kvalitetssikring.
Utviklet for å støtte og optimalisere organisasjoners strategi og ledelse.

QualiWare er et styringssystem som strukturerer og visualiserer alle prosesser, aktiviteter, forskrifter og krav en organisasjon må implementere, forbedre og gjennomføre for samsvare og nå sine strategiske mål.

Styringssystemet gir deg uendelig med muligheter og fleksibilitet med en helhetlig oversikt og full kontroll over egen virksomhet.

_Z0A1566
interact-circle-bg
kundehistorie entreprenør tekonologi skytjenester
Arribatec_004
DSC_5839-2

Forvandle virksomheten din med QualiWare X ^

Få en komplett 360-visning av organisasjonen din med QualiWare X. Utvikle og transformer organisasjonen din med intelligent administrasjon og samarbeid for enkelt å bygge bro mellom strategi og utførelse.

QualiWare X inkluderer innovative verktøy, metoder og tjenester som vi kan bruke for å håndtere komplekse organisatoriske utfordringer innen Enterprise Architecture, Business Process Management, Quality Management, Asset Management, Governance, Risk & Compliance.

Ved å gjøre det mulig for deg å koble strategiske prosessmodeller med operasjonelle modeller, som RPA-er og fysisk robotikk, beriker QualiWare X det eksisterende og reaktive kvalitetsstyringssystemet, og skaper et fremtidssikkert Enterprise Management System.

Sikrer samsvar & kvalitet ^

QualiWare X gir deg raskt oversikt over hvilke prosesser, arbeidsflyter og informasjon som samsvarer med forskjellige regelverk og retningslinjer, for eksempel ISO97001 eller FN’s Bærekraftsmål.

BMSx er vår egen serie applikasjoner som forbedrer og utvider mulighetene i ditt QualiWare-system.

Styringssystem app for mobile enheter.

Automatisk arkiveringsløsning for historisk innhold.

Synkronisering av lover, forskrifter og standarder i ditt styringssystem.

_Z0A2289

Siste nytt om EA & BPM ^

Becoming One

Vi er glade for å kunngjøre det når vi endrer merkevare, som en del av den pågående utviklingen av Arribatec. For bedre å reflektere det

Les artikkelen her

Kom i gang med QualiWare X ^

Send oss et melding for en uforpliktende prat.

_Z0A2117
skytjenester it support