Entreprenør, bygg & anlegg ^

Vi hjelper entreprenører å jobbe digitalt, fleksibelt og sikkert ved å optimalisere IT-driften

Få hjelp med skytjenester, serverløsninger, nettverk, HR & lønn, ERP-systemer og møteromsløsninger. Vi er din samarbeidspartner for teknologi.

DSC_5704

IT-leverandøren for byggentreprenører ^

Vi skaper konkurransefortrinn for små og store virksomheter.

Vi kan blant annet levere høyteknologisk driftsplattformer med totalansvar for optimalisering og utnyttelse av skyen som gjør at dere kan fokusere mer på egen kjernevirksomhet.

Kundehistorier ^

Hva vi kan hjelpe med ^

Lang erfaring med IT-drift og skytjenester som forenkler driften for entreprenørselskaper. Få mer tid til kjernevirksomhet og vekst.

Vi tar hånd om firmaets M365-miljø og lisensoptimalisering slik at dere får lavere kostander og de som jobber i felt kan være produktive.

Vi hjelper entreprenører å forenkle og automatisere alle HR- & lønnsprosesser. Vårt dedikerte HR-team kjenner HR-avdelingens prosesser og daglige utfordringer.

Vår tjeneste for drift av nettverk innebærer outsourcing av nettverksdrift og bidrar til at alle deres nettverkskomponenter kan fungere optimalt. Vi kan også sette opp egne pakker for brakkerigg.

Vi har gode løsninger for regnskap, fakturering og bankintegrasjoner som effektiviserer hele arbeidet. Styr organisasjonen på den mest lønnsomme og bærekraftige måten.

Vår egenutvikldere opplæringsportal for lærlinger, spesielt godt egnet for entreprenørbransjen.

max-larochelle-QzP1GcDOSC8-unsplash

Teknologi for entreprenører, bygg & anlegg ^

Vi kjenner bransjen og utfordringene slik at du kan få trygge, stabile og rimelige IT tjenester.

Lær mer om IT for entreprenører ^

Send oss et melding for et mulighetsmøte

ArribatecHospitality-89
DSC_5865