Styringssystemer

Muliggjør vekst og rask endring

Et styringssystem forbedrer selskapets ressursstyring og evne til å reagere raskt på markedsendringer ved å strukturere og kommunisere alle roller, mål, applikasjoner og andre forretningsrelaterte objekter opp mot prosessene dine. 

Arribatec sine konsulenter bistår med valg av styringssystem, implementering, migrering fra gammelt system, integrasjoner og opplæring mm. Kontakt oss her

Styringssystem for virksomhet bedrift
Arribatec
VårEnergi logo
aker bp logo
Sparebank1 logo
Gassco logo svg
FHI logo
Rådgivning styringssystemer

Sikrer samsvar & kvalitet ^

Få bedre innsikt i ineffektivitet og opprettholde et konkurransefortrinn gjennom fleksibilitet og respons til kundenes endrede krav.

Et styringsystem gir deg raskt oversikt over hvilke prosesser, arbeidsflyter og informasjon som samsvarer med forskjellige regelverk og retningslinjer, for eksempel ISO97001 eller FN’s Bærekraftsmål.

Prosesstyring- og ledelse med QualiWare ^

Qualiware er et av styringssystemene vi kan implementere som gir deg en komplett 360-visning av virksomheten. Ta selskapet videre med intelligent administrasjon, oversikt og rutiner som bygger bro mellom strategi og utførelse.

Prosessledelse og -forbedring er sentralt i alt vi gjør og med hjelp fra våre virksomhetsarkitekter og styringssystemet QualiWare når organisasjonen sine mål mens dere effektivt navigerer i endringer, trender og forstyrrelser. Vi tilbyr også en egen add-on produktserie for Qualiware.

Les mer om QualiWare

Målstyring, risiko, bærekraft & planlegging med Hypergene ^

Hypergene er et modulbasert styringssytem i skyen som hjelper dere å videreutvikle virksomheten ved hjelp av digitale verktøy for planlegging, rapportering og analyser. 

Med avanserte rapporteringsmuligheter kan dere jobbe med målstyring på en effektiv måte ved å bryte ned overordnede planer for mål, nøkkeltall og aktiviteter i hele organisasjonen.

Vi hjelper dere å implementere og konfigurere Hypergene-modulene som gir dere størst verdi, samt integrere systemet andre datakilder. Ta kontakt for å utforske mulighetene.

Mer om Hypergene

Rådgivning og tjenester
Arribatec

Rådgivning & tjenester innen styringssystem ^

Trenger du hjelp med ditt nye eller eksisterende styringssystem? Vi har deg.

Vi har dedikerte team for å implementere, tilpasse og administrere ditt styringssystem. Våre konsulenter hjelper deg gjennom hele anskaffelsesprosessen, fra kartlegging av behov og identifisering av tilpasningssystem til implementering og vedlikehold av systemet på sikt.

La oss snakke om styringsystemer

Send oss et melding for en uforpliktende prat om deres utfordringer, ønsker og behov så finner vi det perfekte styringssystemet for deres virksomhet.

Konsulenter innen business services og teknologi
Arribatec
Jedox programvare excel vennlig