Om Arribatec
Group &
vår historie ^

_Z0A3052
om bg

Arribatec leverer digitale løsninger, tjenester, rådgivning & infrastruktur til bedrifter og institusjoner der menneskelig kapital utgjør mest virksomhet. Vårt globale team inkluderer 450+ av de beste programvareingeniørene, utviklerne, prosjektlederne og konsulentene.

Vi ser på mangfold som vår største ressurs. Med et bredt spekter av bakgrunn og ekspertise jobber vi sammen for å finne den rette blandingen av tjenester og markedsledende produkter levert som en forenklet løsning.

Overlegg
 • | Business Services

  Arribatec Business Services leverer integrerte og skalerbare løsninger med ERP som kjernemotor i kundens forretningslandskap. Bruk kunstig intelligens, unik innsikt og forskningsledelse for å vokse.

 • | Marine

  Få full kontroll over flåten din med vår domenekunnskap og Arribatec Marines egen nettbaserte programvare InfoSHIP, som muliggjør effektivitetsforbedringer til et bredt spekter av fartøytyper og tekniske prosesser.

 • | Hospitality

  Arribatec Hospitality introduserer kraftig og tilpassbar teknologi for selvbetjente innsjekkingsløsninger. Gå bort fra utdaterte prosesser for å levere utmerket kundetilfredshet.

 • | Cloud

  Arribatec Cloud tilbyr kostnadseffektive og fleksible løsninger i både offentlig, hybrid og privat sky for å forbedre bedriftens daglige drift og produktivitetsmål.

 • | EA & BPM

  EA avslører avhengigheter, endringseffekt og muligheter for å drive gode forretningsbeslutninger. BPM hjelper deg med å oppnå og opprettholde et konkurransefortrinn gjennom fleksibilitet og lydhørhet i et landskap i endring. 

 • | Qualisoft

  Med Qualisoft får du alt du trenger for å ta gode beslutninger om strategier, applikasjoner, prosesser, teknologi og mennesker. I ett system. Bedrifter som introduserer Qualisofts kontroll- og kvalitetssystemer, drar fordel av et verktøy som ivaretar alle aktiviteter, forskrifter og krav som en organisasjon må utføre eller implementere for å nå sine strategiske mål. Qualisoft blir Arribatec EA & BPM.

 • | Microsky

  Microsky tilbyr IT- og cloud driftstjenester til kunder i alle bransjer. Konkurransedyktig innen bank, finans og utviklerselskaper. Med Azure Stack i eget datasenter i Bergen får du en ekte hybrid cloud løsning fra Microsoft med høyt overholdelsesnivå og praktisk støtte. Sikkerhetsnivå tilpasset advokater, bobestyrere og banker. Microsky vil være en del av Arribatec Cloud.
  Gå til Microsky

 • | Innit

  Innit har som mål å være best på kundeopplevelse og teknologisk anvendelse. Som et IT-selskap som jobber med store og små bedrifter som ønsker å bruke webteknologi og nye plattformer for kommunikasjon og drift, har Innit et ambisjon om å levere løsninger og tjenester som hjelper kundene deres med å nå reelle mål. Innit vil være en del av Arribatec Cloud.
  Gå til Innit

 • | Fácil

  Gjennom dannelsen av nøkkelrelasjoner og ved å integrere med noen av de største leverandørene av hotell og hospitality løsninger Fácil har som mål å skape sømløse brukeropplevelser som ikke bare forbedrer gjesteopplevelsen, men som også lar bedrifter, både store og små, trives gjennom bruk av moderne teknologi. Fácil blir en del av Arribatec Hospitality.
  Gå til Fácil

 • | Maksit

  Maksits hovedfokus er å hjelpe kundene med å forenkle og forbedre sin egen HR- og lønnsprosess ved å jobbe tett og langsiktig med kundene. Med bred og grundig kompetanse på sitt område kombinert med lang erfaring i praktisk bruk av Unit4 ERP-programvaren, er Maksit i stand til å levere pålitelige tjenester av høy kvalitet. Maksit vil være en del av Arribatec Business Services.

 • | Gruppo IB

  IB Influencing Business er en ledende i bransjen innen et marint operasjonsprogramvareselskap, som spesialiserer seg på å tilby den høyeste teknologien og profesjonelle tjenester som er tilgjengelige for å støtte digitaliseringsovergangen i den maritime sektoren, samtidig som den maksimerer avkastningen på eiendeler, øker kontrollen over driften og hjelper våre kunder med å øke verdien og oppnå et konkurransefortrinn. Gruppo IB vil være en del av Arribatec Marine.
  Gå til Gruppo IB

 

Vår historie

Arribatec ble grunnlagt i 2015 av tidligere kolleger fra Unit4. Siden etableringen har selskapet opplevd en utrolig vekst og en transformasjon i IT-konsulentvirksomheten over hele verden.

Som et resultat har Arribatec Group blitt en av de raskest voksende IT-leverandørene i Norden, nominert til Deloittes Fast 50-liste, og er nå notert på Oslo Børs.

Selskapet betjener mer enn 1100+ private og offentlige virksomheter i 30 land. Ifølge gründeren har den rette blandingen av mennesker vært nøkkelen til suksess;

"Vi har samlet noen av de beste menneskene fra flere disipliner. Enten ERP, rådgivning eller programvareutvikling – domenekompetanse og en helhetlig leveringsmodell skiller oss ut.»

DSC 5699
DSC 5838

Arribatec i dag

I dag fokuserer vi på å skape verdens beste, skalerbare digitale løsninger på tvers av IT-disipliner, og vi er stolte av å bringe vår visjon, forenkle kompleksiteten, til selskaper over hele verden.

Vi hjelper bedrifter med å nå sitt fulle potensiale ved å transformere IT-systemer og tjenester for bedrifter.

I gjennomsnitt har Arribatec fått én ny kunde per uke siden etableringen. Vi tror ikke på geografiske begrensninger, med 48 % av selskapets omsetning kommer fra utlandet, hvor USA er det raskest voksende markedet.

Z0A2307

Vår transformasjon

Med syv nye selskaper kjøpt opp og fusjonert innen utgangen av 2021, har det norske programvare- og konsulentselskapet lagt til nye produkter, tjenester og løsninger til Arribatec-porteføljen. I tillegg er nye kundesegmenter og geografiske områder lagt til den operative rekkevidden til Arribatecs tjenester globalt.

Dette gjør oss til en one-stop-shop for teknologi, som driver synergier og forenkler kompleksitet.

I løpet av det siste året har vi brukt betydelig tid og krefter på å omorganisere hele Arribatec-konsernets ledelsesorganisasjon til følgende fem forretningsområder fra et kundeperspektiv;

Vår misjon og kjerneverdier

Vår oppgave er å gi enkelhet. Vi forenkler kompleksiteten til IT-systemer ved å ta eierskap til ditt komplette tjeneste- og systemlandskap, og levere en skreddersydd løsning som er cloud-klar.
 
Vi deler RISE som våre kjerneverdier:
R – Vi tar ansvar
I – Vi handler med integritet
S – Vi er serviceinnstilte
E – Vi styrker de rundt oss

 

Vil du vite hvordan du får konkurransefortrinn ved å bruke Arribatec? ^

bg sirkel