Arribatec Group ^

Digitale løsninger, tjenester, rådgivning og infrastruktur for selskaper hvor mennesker står i fokus.

Vårt globale team inkluderer 400+ av de beste konsulentene på markedet. Som problemløsere effektiviserer og forenkler vi prosessene og det digitale landskapet hos komplekse selskaper.

Med et bredt spekter av bakgrunn og ekspertise tilbyr vi en unik blanding av tjenester og produkter for din bedrift som du ikke finner andre steder.

Geir Johansen 18
Arribatec
Play Video

Arribatec i dag ^

Vår måte å kombinere mennesker, prosesser og systemer er unikt i markedet. Vårt konkurransefortrinn er direkte tilgang til kompetanse og løsninger som gir reell forretningsverdi.

I gjennomsnitt har Arribatec fått en ny kunde per uke siden etablering og leverer tjenester til 1100+ private og offentlige virksomheter i 30 land. Som et resultat har Arribatec Group blitt en av Nordens raskest voksende IT-leverandør og er nå notert på Oslo Børs. 

Avinor logo sort png
VY logo png
Axactor logo sort png
Equinor logo sort png
Norconsult logo sort png
Skagerak Energi logo sort
Mesta logo sort png
Arbeidstilsynet logo png
niklas-hamann-_SIAlvImQQg-unsplash
ArribatecHospitality-95

Vår historie ^

Arribatec ble grunnlagt i 2015 og har siden oppstart opplevd en utrolig vekst, blant annet gjennom oppkjøp av en rekke veletablerte konsulentselskaper og utvikling av nye forretningsområder og løsninger.

Ifølge ledelsen har den rette blandingen av mennesker vært nøkkelen til suksess:

"Vi har samlet noen av de beste menneskene fra ulike fagområder. Enten kunden ønsker ERP, skytjenester eller programutvikling – spisskompetansen og den tverrfaglige leveransemodellen er det som skiller oss ut.»

Kundeservice

Trenger du teknisk hjelp? Ta kontakt med vårt 24/7 support team i Norge.

CJ1Q5318-1.jpg

Arribatec i morgen ^

Ser vi fremover ser vi et sterkt marked innenfor alle våre forretningsområder og på tvers av landegrenser. Arribatec Group vil fortsette å forbedre og videreutvikle våre produkt-
og løsningstilbud med fokus på egenutviklede løsninger.

Vi tror ikke på geografiske begrensninger med 48% av selskapets omsetning fra utland. Videre vil Arribatec fortsette å øke vårt geografiske fotavtrykk og styrke vår tilstedeværelse i en rekke utvalgte bransjer.

Arribatec ansatte
CJ1Q5547-1.jpg
Arribatec

Vår visjon & kjerneverdier ^

Vår visjon er å forenkle komplekse miljøer til å bli mer forståelig for kunden. Vi skal gjøre det enklere for selskaper å lykkes ved å ta totalansvaret for kundes systemlandskap. Med spesialister innen alle fagområdene får kunden èn kontakt for hele IT-leveransen.
 
Vi deler RISE som våre kjerneverdier:
Responsibility – Vi tar ansvar
Integrity – Vi handler med integritet
Service-minded – Vi er serviceinnstilte
Empowering – Vi styrker de rundt oss 
Arribatec_052_2