Finansiell Planlegging & Analyse ^

Brukervennlige løsninger med integrert forretningsintelligens

Hva om du kan få full kontroll over planlegging, oppfølging og analyse?

Automatisering, kunstig intelligens og sky tillater finansledere å lager mer nøyaktige og effektive planer, budsjetter og prognoser enn noen gang tidligere.

Dette er mulig med våre løsninger for finansiell planlegging og analyse.

Programvare for forskningsprosjekter
Mørenett logo
Lofotkraft logo
Arbeidstilsynet logo png
Equinor logo sort png
_Z0A2236
Red circle
Arribatec

FP&A-løsninger for bedrifter ^

Styr organisasjonen på den mest lønnsomme og bærekraftige måten, samtidig som teamene dine er i stand til å ta meningsfulle beslutninger basert på forretningsintelligens og tilby støtte på tvers av hele selskapet.

Få kontroll over alle forretningsplanleggings- og prognoseprosesser som støttes av avanserte analyse- og rapporteringsfunksjoner – alt i én helhetlig løsning som er skreddersydd for din virksomhet.

Integrert finansiell planlegging

Enten du planlegger kontantstrøm, administrerer driftsbudsjetter eller gjør prognoser rundt inntekter, er det viktig å ha en fleksibel og integrert tilnærming til dine økonomiske behov.

Budsjettering og prognoser

Eliminer siloer, koble sammen frakoblede prosesser og gjør planleggingen samarbeidende på tvers av organisasjonen din med en integrert tilnærming til budsjettering.

KPI-sporing

Konfigurer enkelt KPIer fra hvilken som helst datakilde i organisasjonen din, sett mål og del KPI-relatert informasjon

Personplanlegging og analyse

Ta bedre informerte beslutninger ved å kombinere arbeidsstyrkeplanlegging, analyser, økonomisk budsjettering og operasjonell forretningsplanlegging.

Rapportering, analyse og dashboards

For å ta handlingsrettede beslutninger basert på data, er det viktig å se på helheten for å oppnå bedre resultater. Vær smidig og responder raskere på endringer.

IFRS16

Sikrer samsvar med IFRS16-regelverket, slik at teamene dine raskt kan gjenvinne kontroll og åpenhet.

Våre FP&A-produkter ^

Smidig og effektiv planlegging, budsjettering og prognoser er stadig viktigere for å yte i raskt skiftende forretningsmiljøer. Vårt ekspertteam kobler virksomheten din med riktig programvare for dine behov

Hypergene

Hypergene gir deg en helt ny måte å planlegge, administrere og følge opp gjennom å strømlinjeforme alle økonomiske planleggingsprosesser.

Endre, kvalitetssikre og effektivisere budsjett- og prognosearbeid samtidig som du digitaliserer din strategiske planlegging og oppfølging. 

Denne FP&A-løsningen gir enkel og intuitiv tilgang til data, slik at du kan få riktig informasjon for rett person, med én enkelt kilde til sannhet og analytisk tilnærming.

Unit4 Økonomi

Unit4 Financials er en intelligent FP&A-løsning som hjelper teamet ditt å levere bedre innsikt og verdi for organisasjonen din som samtidig gir bedre forretningsbeslutninger.

Ved å kombinere automatisert, AI-basert økonomisk planlegging, analyse, budsjettstyring og prognoser med kraftige dashboards, booster du virksomhetens ytelse.

Få en gratis demo

Vil du vite mer om fordeler, ulemper og den store forskjellen mellom systemene?

_Z0A2348
_Z0A2324

Midlertidig økonomileder ^

Når du har behov for midlertidig kapasitet/kompetanse i økonomifunksjonen for en periode har Arribatec ressurser med erfaring fra roller som økonomiansvarlig. Våre ressurser vil kunne tre inn på kort varsel for å bidra med å få besatt økonomiansvarsroller og få utført oppgavene det er behov for.

Våre konsulenter har erfaring både fra prosessforbedringer på økonomiområdet og fra å lede økonomifunksjonen. Arribatec leverer denne tjenesten som et fast definert engasjement over kortere eller lengre perioder, der vi kan tilby fleksibilitet innenfor engasjementets omfang og kompleksitet. Kontakter du Arribatec vil vi sammen finne ressursen du trenger ut fra dine behov.

Kundehistorier ^

Lås opp fordelene med Arribatec ^

Ved å kombinere klassens beste programvare med Arribatec-kunnskap, transformerer vi bedriftens data til nyttig informasjon for de daglige økonomiske behovene til virksomheten din. Vi kjenner utfordringene organisasjoner står overfor når det gjelder data, så vi kan hjelpe deg med å holde deg oppdatert, oppdage trender og utvide virksomheten din ytterligere.

Kompleks oversikt
Med våre forretningsintelligens- og analyseløsninger kan du overvåke alle viktige data på tvers av virksomheten din i ett enkelt dashbord. Enkel og funksjonell.

Imponerende rapporter
Vi gir deg verktøyene til å transformere, analysere og visualisere data på en enkel, men meningsfull måte – del rapporter og innsikt på sekunder med organisasjonen din.

Sikre konsistens
Bygg robuste, gjenbrukbare modeller over dataene dine for å gi konsistent rapportering og analyser på tvers av organisasjonen. Ikke gå glipp av verdifull informasjon eller gyldige sammenligninger med inkonsekvens igjen.

Arribatec_036
Arribatec

Ønsker du mer informasjon?

Send oss en melding for å utforske ditt potensiale og få full kontroll over finansiell planlegging, oppfølging og analyse.

Arribatec_003
IT løsninger for produksjon og logistikk