Eiendom ^

Smidige og digitale prosesser

Løsninger for å administrere eiendommer som gir en smidigere hverdag for både deg og dine leietakere.

Vi introduserer funksjonaliteten du trenger for dine digitale transformasjonsplaner; spar kostnader samtidig som du får moderne og responsive hjelpemidler til å ta bedre beslutninger.

Heldigital utleie fra interessemelding til signert avtale – noe som betyr at du og dine kunder sparer tid.

Løsninger for bolig- og eiendomssektoren ^

Multi-selskap oppsett

Løsningene våre kan optimaliseres for flerselskapsoppsett, en oppsettkonfigurasjon som vi ser mange eiendomsselskaper drar nytte av og som vi har lang erfaring med.

Velg siste generasjon av smart ERP-programvareløsning bygget for eiendomselskaper. Økonomistyring, prosjektledelse, innkjøpsstyring og driftsregnskap i ett helhetlig verktøy.

Gjør deg i stand til å engasjere, støtte og inspirere medarbeiderne dine gjennom en sømløs blanding av avansert HR- og lønnssystem fra våre partnere med Arribatec som implementeringspartner.

Automatisert økonomisk planlegging og analyse, budsjettstyring og økonomisk prognoser med interaktive dashbord og kraftige forhåndskonfigurerte modeller.

Adra Suite passer perfekt for alle mellomstore bedrifter over hele verden som ønsker å forenkle deres økonomiske avslutnings-, avstemmingsprosesser og styrke teamene deres

Hjelper offentlige virksomheter med å få frem skjulte data og presentere dem på en måte som gjør det enkelt å måle fremgang og status quo. Oppdag nye muligheter bak all data om samfunnet og arbeidet som gjøres i organisasjonene.

Kvalitetsstyring og forretningsstyring i én integrert programvare, i skyen eller på stedet. Sørge for at prosessforbedringer, avvik og dokumenthåndtering følger regelverk og krav til offentlig forvaltning.

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt så ser vi på mulighetene sammen

ERP for eiendomsforvaltning ^

Å ha et ERP-system for å administrere eiendommene dine betyr en smidigere hverdag for både deg og dine leietakere.

Et GDPR-kompatibelt saksbehandlingssystem betyr at saker automatisk kan tildeles de riktige agentene for alle relaterte saker, med automatisk digital kommunikasjon gjennom hele prosessen.

Arribatecs team kan hjelpe deg med å implementere et smartere kontraktsstyringssystem, som lar deg ta overordnet kontroll over alle leiekontraktene dine, opprette kontrakter for elektronisk signering og, når den tid kommer, beregne husleiene på nytt enkelt og raskt, og maksimere fortjenesten på et minimum. tid som mulig.

IT løsninger for Energi selskaper
Arribatec
IT løsninger for produksjon og logistikk

Integrasjoner for eiendomsselskaper ^

For en vellykket implementering av et ERP-system for eiendoms- og eiendomsbransjen er det nødvendig at alle selskapets systemer er jevnt integrert.

Arribatec integrerer dine nåværende systemer med dine ERP-løsninger, slik at organisasjonen din kan ta mer informerte og bærekraftige beslutninger gjennom systemer som snakker med hverandre. Glem å ha de forskjellige avdelingene som jobber i siloer og gå over til den sømløse forretningsdriften.

Lær mer om våre integrasjoner

Virksomhetsstyring for bolig-& eiendomsforvaltning ^

Brukervennlig og visuelt med Hypergene

Hypergenes system gir deg tilgang til brukervennlige verktøy som gir ledelsen støtte i sitt strategiske arbeid med målstyring og risiko, nøkkeltall og rapportering. Et fleksibelt og heldekkende beslutningsstøttesystem som skjerper de interne administrative prosessene og gir tid til overs for forretninger og kunder.

Les mer om Hypergene

Program for analyse og planlegging

Book et uforpliktende mulighetsmøte ^

Send oss et melding for å lære hvordan vi kan hjelpe din virksomhet å bli mer effektiv og digital.

_Z0A1467
_Z0A2324