Politihøgskolen velger Arribatec for IT-løsning

Løsningen fra Hypergene gir støtte til økonomisk oppfølging, forretningsplan, risikoanalyser, kvalitetsrapportering og nøkkelanalyse, blant annet knyttet til studentdata.

Politihøgskolen effektiviserer sin operative ledelse

Løsningen fra Hypergene gir støtte til økonomisk oppfølging, forretningsplan, risikoanalyser, kvalitetsrapportering og nøkkelanalyse, blant annet knyttet til studentdata hos Politihøgskolen.

Integrasjoner til seks forskjellige systemer

Det inkluderer også integrasjoner til seks forskjellige kildesystemer, inkludert økonomi- og personalsystemer, som vil bli utført av Arribatec-konsulenter.

I tillegg er det funksjoner for å lette prosessen med periodiske rapporter, for eksempel firemånedersrapporter. I et neste steg kan Politihøgskolen legge inn støtte til budsjett og prognose samt styring av forskningsprosjekter.

Frigjør tid til analyse og dialog

Zenube Meyer, seniorrådgiver og prosjektleder ved Politihøgskolen sier de ser frem til å starte arbeidet med Hypergene og deres norske partner Arribatec Group;

– Med Hypergene får vi et felles verktøy som frigjør tid til analyse og dialog med virksomheten. Vi blir det tredje norske universitetet som har Hypergene og ser frem til stor deltakelse i nettverket som vi har bygget opp for sektoren sammen med Arribatec.

kundereferanse politihøgskolen logo it leverandør

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^