Unit4 kunngjøring overgang SaaS avslutter support av on-prem ERP
Unit4 har offentliggjort sin strategiske beslutning om overgang til et fullstendig skybasert løsningslandskap (SaaS) og samtidig en gradvis avvikling av support for alle lokale løsninger. Dette skjer videre...

Unit4 annonserer overgang til kun å tilby skyløsninger

Unit4 har offentliggjort sin strategiske beslutning om overgang til et fullstendig skybasert løsningslandskap (SaaS) og samtidig en gradvis avvikling av support for alle løsninger som er driftet lokalt(«On-premise»).

Denne avgjørelsen svarer på den økende etterspørselen etter skybaserte ERP-systemer (Enterprise Resource Planning), kjent for skalerbarhet, fleksibilitet og kostnadseffektivitet.

Unit4 har lenge vært kjent for sine innovative ERP-løsninger innenfor ulike bransjer. Med denne nylige kunngjøringen forsterker selskapet sin forpliktelse til skybaserte løsninger, slik at brukerne får tilgang til innovasjon og de siste Unit4-oppdateringene enda raskere.

Når vil overgangen til SaaS skje? 

Med virkning fra 31. desember 2024 vil «on-premise» ERP, FP&A og Financials by Coda ikke lenger støttes eller vedlikeholdes av Unit4 og basert på dette vil vi tilby alle våre kunder en tydelig og attraktiv migreringsløsning.

Unit4 ønsker å sikre en jevn og godt veiledet overgang for sine verdsatte kunder, og gir god tid til å planlegge, utføre og sømløst migrere til skybaserte alternativer. Unit4’s forpliktelse til å tilrettelegge for denne overgangen er eksemplifisert gjennom samarbeidet med partnere som Arribatec, som tilbyr ekspertise og ressurser for å trygt hjelpe kunder med å omfavne Unit4-skyreisen.

Sjekkliste for Unit4 skymigrering

Hva betyr det for Arribatec sine kunder? 

“Vi er forpliktet til å sikre en sømløs overgang til skyen,” bekrefter Tom Vandezande, EVP Business Services i Arribatec.

“Vi har full forståelse for at det kan virke overveldende å ta fatt på skyreisen. Det er nettopp derfor vi er dedikert til bistå dere gjennom alle trinn i prosessen. Enten dere er i kartleggingsfasen eller klar til å bytte, er teamet vårt av erfarne konsulenter her for å hjelpe. Vi vil samarbeide tett for å forstå deres unike krav og mål, og lage en skreddersydd plan for overgangen,” avslutter han.

Hvordan hjelper Arribatec selskaper med Unit4-skyreisen? 

Som den største globale partneren til Unit4 og den høyest rangerte partneren i Raven Intelligence, er Arribatec som det sikreste alternativet for dine skymigrasjonsbehov.

Vår ekspertise omfatter ikke bare funksjonell og teknisk kompetanse innen Unit4-porteføljen, men også verdifull kompetanse innen infrastruktur og skyforvaltning. Målet vårt er å hjelpe din organisasjon å utnytte fordelene ved skyen, forbedre driftseffektiviteten og legge ut på en selvsikker reise med digital transformasjon.

Lær mer om hvordan Arribatec kan hjelpe deg med Unit4 skyreisen ved å oppgradere til Unit4 ERP Milestone 7 eller ERPx. 

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^