Arribatec har blitt tildelt Unit4 Elite Partner 2023-status
Arribatec har igjen blitt tildelt Unit4 Elite Partner tittelen, etter et år med vellykkede implementeringer knyttet til vår ekspertise og forpliktelse til Unit4.

Arribatec er utnevnt til Unit4 Elite Partner 2023

Arribatec har igjen blitt tildelt Unit4 Elite Partner tittelen, etter et år med vellykkede implementeringer knyttet til vår ekspertise rundt Unit4.

Unit4 opererer med tre ulike nivåer i deres partnerøkosystem: Select, Premier og Elite. Disse nivåene er basert på partnerens kapasitet, bidrag og kundetilfredshet. Elitepartner-statusen er den høyeste rangeringen og tildeles selskaper som konsekvent viser evnen til å møte det høyeste nivået av suksess med Unit4 og kunder.

“Siden vi først ble partnere for tre år siden, har vårt partnerskap med Unit4 gått fra styrke til styrke, og levert enestående løsninger til våre felles kunder. Vi ble kåret til Elite Partner fra starten av partnerskapet og har beholdt statusen ved å levere de beste tjenestene og løsninger til våre kunder globalt,” sier Tom Vandezande, EVP Arribatec Group – Global Head of Business Services.

Flere partnertitler for Arribatec

Arribatec Group er go-to-market-partner ansvarlig for å selge, implementere og støtte Unit4-løsninger, samt service partner som leverer raske integrasjonsløsninger og støttetjenester.

Engasjementet vårt med Unit4 går enda lenger, som en del av Unit4 Partner Developer Program (Developer4U) og en av de første til å lansere egen app i nysatsingen Unit4 Marketplace.

“Vi er utrolig glad for fornyelsen av partnerskapet og forplikter oss til videre vekst sammen med Unit4,” forteller Vandezande.

Høyest rangerte Unit4-partneren

Sjekker man Raven Intelligence, en uavhengig tredjepartsplattform som gir anonyme og ærlige prosjektanmeldelser, topper Arribatec listen over den oftest og høyest rangerte leverandøren av Unit4.

Arribatec har vært anerkjent Unit4 Elite Partner siden 2020 og med spesialister på tvers av bransjer, samt en dokumentert portefølje av vellykkede implementeringer er vi det naturlige valget når du ser etter en langsiktig og trygg ERP-partner.

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^