Unit4 HR & Lønn ^

Vi tilbyr kompetanse innen Unit4 ERP HR & Lønn for private og offentlige virksomheter

Ved å implementere Unit4 ERP HR & Lønn får dere en løsning som er bærekraftig i mange år. Arribatec sitt hovedfokus er å implementere løsninger som er skalerbare, og som gir mulighet for endringer ved behov. Løsningen skal sikre høy effektivitet og redusere behovet for manuelle rutiner.

Vi hjelper din virksomhet med Unit4 ERP HR & Lønn. Vi kan bistå med oppsett på eksisterende løsning eller med innføring av nye funksjonaliteter.

_Z0A2117
1600_557454495200
_Z0A2730

Rådgiving innen
HR & Lønn ^

Kjennskap til deg og din virksomhet er en viktig forutsetning for å kunne tilby relevant rådgivning

Arribatec sine konsulenter innehar både bredde og dybdekompetanse innenfor sine respektive fagområder. Dette, i kombinasjon med lang erfaring i praktisk bruk av Unit4 ERP programvaren hos mange ulike kunder, gjør at Arribatec kan tilby høy kvalitet på sine konsulenter.

Våre konsulenter evner å løfte blikket og tilbyr rådgivning som strekker seg utover den daglige forvaltningen og driften av HR og lønn. Med Arribatec skal du være trygg på at bistanden alltid er faglig forankret.

Kundehistorier ^

Din Unit4 partner ^

Med utgangspunkt i bransjeutfordringer og problemer knyttet til manuelle prosesser, utviklet Arribatec sine egne produkter for å forenkle kompleksiteten og gjøre veien til målet enklere for deg.

Som Elite-partner for Unit4 ERP kan du stole på at våre Unit4-produkter og -tjenester er best i klassen.

Integrasjon til Unit4 ERP ^

Vi løser utfordringen med integrasjoner mellom ulike fagsystemer

Våre Unit4-konsulenter mestrer integrasjonsverktøyene i Unit4 ERP og samarbeider tett med en faglig konsulent som kjenner de lønnsfaglige kravene.

Les mer om våre HR- & Lønnstjenester

_Z0A1933

Kompetanseheving for ansatte ^

Spisskompetanse på Unit4 ERP og kundetilpasset opplæring av ansatte i virksomheter som vil holde seg oppdatert på nye funksjoner

Unit4 ERP er et funksjonsrikt system som utvikles kontinuerlig. Det betyr at det regelmessig kommer nye funksjoner og oppdateringer som det vil være lurt å holde seg oppdatert på.

Arribatec tilbyr kundetilpasset opplæring i Unit4 ERP HR & Lønn. Vi kan veilede deg og dine ansatte i hvordan dere kan benytte systemet på best mulig måte. Vi kan også bistå din virksomhet med opplæring av nye medarbeidere. Dette for å øke kompetansen på Unit4 ERP HR & Lønn og sikre at den nyansatte kommer seg raskt i arbeid.

Ønsker du mer informasjon?

Send oss en melding for å få vite mer

IT løsninger for virksomheter
IT løsninger for virksomheter