Unit4 HR & Lønn ^

Kompetanse på Unit4 HR & Lønn for private og offentlige virksomheter

Unit4 HR & Payroll er en HCM-løsning som er bærekraftig i mange år og sikrer høy effektivitet, reduserer behovet for manuelle rutiner og fjerner administrative byrder. 

Arribatec sitt hovedfokus er å gi deg en løsning som er skalerbar og som gir mulighet for endringer ved behov.  Vi kan bistå med oppsett på eksisterende ERP-løsning, sette opp integrasjoner, ta helsesjekk av systemet eller innføre ny funksjonalitet.

Konsulenter innen business services og teknologi

Se videoen: Fem gode tips til HR sjefen

Play Video about Tips til HR-sjefen

Rådgiving innen
Unit4 HR- & lønn ^

Kjennskap til deg og din virksomhet er en viktig forutsetning for å kunne tilby relevant rådgivning

Arribatec sine konsulenter innehar både bredde og dybdekompetanse innenfor sine respektive fagområder. Dette, i kombinasjon med lang erfaring i praktisk bruk av Unit4 ERP programvaren hos mange ulike kunder, gjør at Arribatec kan tilby høy kvalitet på sine konsulenter.

Våre konsulenter evner å løfte blikket og tilbyr rådgivning som strekker seg utover den daglige forvaltningen og driften av HR og lønn. Med Arribatec skal du være trygg på at bistanden alltid er faglig forankret.

Prosesskartlegging - prosess i system

Integrasjon til Unit4 HR & Lønn ^

Våre konsulenter løser utfordringen med integrasjoner mellom ulike fagsystemer

Våre Unit4-konsulenter mestrer integrasjonsverktøyene i Unit4-miljøet og samarbeider tett med en faglig konsulent som kjenner de lønnsfaglige kravene i deres virksomhet. Slik skaper vi funksjonelle integrasjoner mot ditt HR- og lønnsystem.

Les mer om fagområdet HR- & lønn

Kundehistorier ^

Unit4 Elite Partner Leverandør 2024

Din Unit4 partner ^

Med utgangspunkt i bransjeutfordringer og problemer knyttet til manuelle prosesser, utviklet Arribatec sine egne produkter for å forenkle kompleksiteten og gjøre veien til målet enklere for deg.

Som Elite-partner for Unit4 HR & Payroll kan du stole på at våre konsulenttjenester er best i klassen.

Kompetanseheving for ansatte ^

Spisskompetanse på Unit4 ERP og kundetilpasset opplæring av ansatte i virksomheter som vil holde seg oppdatert på nye funksjoner

Unit4 ERP er et funksjonsrikt system som utvikles kontinuerlig. Det betyr at det regelmessig kommer nye funksjoner og oppdateringer som det vil være lurt å holde seg oppdatert på.

Arribatec tilbyr kundetilpasset opplæring i Unit4 ERP HR & Lønn. Vi kan veilede deg og dine ansatte i hvordan dere kan benytte systemet på best mulig måte. Vi kan også bistå din virksomhet med opplæring av nye medarbeidere. Dette for å øke kompetansen på Unit4 ERP HR & Lønn og sikre at den nyansatte kommer seg raskt i arbeid.

_Z0A1933

Book en demo av Unit4 HR & Lønn:

Send oss en melding for å få vite mer

Sceenshot av Unit4 Miletone 7
Rådgivning