Unit4 utgifter & reiseregninger ^

Fjern frustrasjonen ved å automatisere hele tidsstyringen og utgiftsprosessen

Gjøre livene enklere for de som registrerer og sjekker tidsbruk, samt håndterer utgifter og reiseregninger. 

Unit4 Travel & Expenses-løsningene kombinert med våre konsulenters magi er en game changer for de som sjekker status på prosjekter og de som må registrere arbeids- og fraværstid i henhold til gjeldende lover og regler.

andrew-neel-VOWTncHBCes-unsplash
4
PALL0959-Edit

Unit4 Travel & Expense ^

La systemet gjøre jobben for deg og sørg for korrekte reiseregninger hver gang! Drevet av kunstig intelligens, maskinlæring og beste praksis. Fjern frustrasjonene med riktig registrering av utlegg og reiseutgifter på 1-2-3.

Unit4 Travel & Expenses veileder ansatte gjennom kompliserte lover og regler, og bruker maskinlæringsteknologi for å redusere manuell registrering av reiseutgifter til et minimum – slik at ansatte kan bruke tiden sin på mer produktive oppgaver.

Unit4 Elite Partner Leverandør 2024

Arribatec er Elite Partner ^

Arribatec er grunnlagt av tidligere ansatte i Unit4 og topper listen som nummer 1 av verdens Unit4 Elite Partnere. Dette betyr at vi ikke bare kan tilby det beste av Unit4-løsninger, men også utføre implementeringer, integrasjoner og tilpasning i verdensklasse i henhold til din bedrifts behov.

Unit4 Time Management ^

Én kilde for registrering – dekk alle virksomhetens behov for registrering av arbeids- og fraværstid. Effektiviser ledelsens egne rutiner knyttet til timeregistrering og prosjektarbeid.

Unit4 Time Management dekker alle virksomhetens behov for registrering av timer og fravær. Med en enkel oppgavebasert timeliste tilgjengelig på alle enheter, er det enkelt å registrere tid brukt på interne og eksterne oppgaver, og registrere overtid og fravær.

Gjøre livene enklere for de som registrerer og sjekker tidsbruk, samt håndterer utgifter og reiseregninger. 
_Z0A2748

Unit4 People Planning ^

Enkel og effektiv ressursplanlegging! Få oversikt over ledig kapasitet og bemanning i alle deler av virksomheten. Både i prosjekter og avdelinger, for den enkelte medarbeider og for hele virksomheten. 

Bedriften får et verktøy som gir intuitiv og effektiv driftsplanlegging og mer effektiv ressursutnyttelse i prosjekter og i avdelinger, i en og samme løsning. Få oversikt over ledig kapasitet og bemanning både i prosjekter og avdelinger, for den enkelte medarbeider og for hele bedriften.

Kom i gang med Unit4 for utgifter og reise ^

Lær hvordan bedriften din kan gjøre tids- og utgiftsadministrasjon enkelt med automatiserte prosesser som sikrer riktig inntasting første gang. Send oss en melding for pristilbud og aktivering.

michael-browning-L81JnFoi4pY-unsplash
julian-hochgesang-nqZv8jtwLTY-unsplash