| Utgifter & Reiseregninger ^

Fjern frustrasjonen ved å automatisere hele tidsstyringen og utgiftsprosessen

Gjøre livene enklere for de som registrerer og sjekker tidsbruk, samt håndterer utgifter og reiseregninger. 

Unit4 Time & Expenses-løsningene kombinert med våre konsulenters magi er en game changer for de som sjekker status på prosjekter og de som må registrere arbeids- og fraværstid i henhold til gjeldende lover og regler.

andrew-neel-VOWTncHBCes-unsplash
4
PALL0959-Edit

Unit4 Reise og utgifter^

La systemet gjøre jobben for deg og sørg for korrekte reiseregninger hver gang! Drevet av kunstig intelligens, maskinlæring og beste praksis. Fjern frustrasjonene med riktig registrering av utlegg og reiseutgifter på 1-2-3.

Unit4 Travel & Expenses veileder ansatte gjennom kompliserte lover og regler, og bruker maskinlæringsteknologi for å redusere manuell registrering av reiseutgifter til et minimum – slik at ansatte kan bruke tiden sin på mer produktive oppgaver.

_Z0A3035

#1 Unit4 Elite Partner ^

Arribatec er grunnlagt av tidligere ansatte i Unit4 og topper listen som nummer 1 av verdens Unit4 Elite Partnere. Dette betyr at vi ikke bare kan tilby det beste av Unit4-løsninger, men også utføre implementeringer, integrasjoner og tilpasning i verdensklasse i henhold til din bedrifts behov.

Unit4 Time Management ^

Én kilde for registrering hele tiden! Få dekket alle virksomhetens behov for registrering av arbeids- og fraværstid. Effektiviser dine egne rutiner knyttet til timeregistrering og prosjektarbeid.

Unit4 Time Management dekker alle virksomhetens behov for registrering av arbeids- og fraværstid. Med en enkel oppgavebasert timeliste tilgjengelig på alle enheter, er det enkelt å registrere tid brukt på interne og eksterne oppgaver, og registrere overtid og fravær.

ArribatecHospitality-92
_Z0A2748

Unit4 People Planning ^

Enkel og effektiv ressursplanlegging! Få oversikt over ledig kapasitet og bemanning i alle deler av virksomheten. Både i prosjekter og avdelinger, for den enkelte medarbeider og for hele virksomheten. 

Bedriften får et verktøy som gir intuitiv og effektiv driftsplanlegging og mer effektiv ressursutnyttelse i prosjekter og i avdelinger, i en og samme løsning. Få oversikt over ledig kapasitet og bemanning både i prosjekter og avdelinger, for den enkelte medarbeider og for hele bedriften.

Kom i gang med Unit4 Time & Expenses ^

Lær hvordan bedriften din kan gjøre tids- og utgiftsadministrasjon enkelt med automatiserte prosesser som sikrer riktig inntasting første gang. Send oss en melding for pristilbud og aktivering.

michael-browning-L81JnFoi4pY-unsplash
julian-hochgesang-nqZv8jtwLTY-unsplash