Ny driftsplattform for boligpartner
Boligpartner valgte en høyteknologisk driftsplattform som gjør at de kan fokusere på å skape verdi for sine kunder.

Ny driftsplattform for Boligpartner

Boligpartner valgte en driftsplattform som gjør at de kan fokusere på å skape verdi for sine kunder.

Nytt system for prosjektøkonomi

En høyteknologisk driftsplattform som gjør at kunden kan fokusere på sin kjernevirksomhet. Vi har etablert kunden på en fleksibel hybrid skyløsning der kjerneplattformen er plassert på Arribatec’s høyteknologiske plattform på Hamar og i Oslo. Driftsplattformen kombinerer det beste fra våre datasentre (privat sky) og den offentlige skyen.

En tydelig optimaliseringsstrategi med serverkonsolidering, lisensoptimalisering og bedre utnyttelse av standard programvare gjør at kunden kan fokusere mer på å skape verdi for sine kunder.

Høyteknologisk driftsplattform

Arribatec benytter en helautomatisk HCI-plattform for realisere en unik privat skyløsning. Dette i samspill med Public Cloud tjenester levert fra Microsoft, Google og Amazon. Løsningen er fullredundant mellom våre datasentre i Hamar og Oslo.

Tilbakemelding fra kunden

“Arribatec har levert et vellykket flytteprosjekt fra tidligere leverandør til Innit. På sky har vi brukt konsulenter i fra Arribatec på alt fra idèkasting ifm arbeidsflyter og prosesser til realisering av løsninger i SharePoint. 

Konsulentene har høy kompetanse, både ift ide-generering men også mulige måter å realisere løsning i Sharepoint og Office 365.”

– Stig Heyerdahl, IT Sjef i Boligpartner AS

skytjenester it support
Implementering av Unit4 kjernemoduler for Nordbohus

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^