Webinar:

Bli med når vi viser Microsoft Copilot live ^

Dato: Torsdag 22. februar 2024
Tid: kl. 14:00-14:30
Sted: Livesending (link på e-post)
Pris: Gratis

Bli med oss når vi viser funksjonalitet og snakker litt om implementering og sikkerhetsaspekter ved Microsoft Copilot. Denne introduksjonen legger grunnlaget for deg som ønsker å ta i bruk verktøyet. Vi viser noen begrensinger og gir våre beste råd til veien videre slik at du lykkes raskere med å hente gevinster fra kunstig intelligens på en trygg måte.

Agenda:

 • Introduksjon:
  Pål Stueflotten gir deg et overblikk over dagens agenda og hvorfor Microsoft Copilot er interessant for den moderne arbeidsplassen.
 • Funksjonalitet i Copilot (15 min):
  Stein Ove Molvik, Director of Technology i Arribatec Cloud, tar deg gjennom noe av Copilots funksjonalitet slik den er i dag. Se hvordan Copilot fungerer med praktiske eksempler på blant annet møtereferat og prompting i Word. Se noen av fordelene og begrensingene når vi tester Copilot i vårt norske miljø.
 • Copilot og sikkerhet (10 min):
  Erik Sundet, Chief Technical Officer i Arribatec Cloud, deler viktige perspektiver om sikkerhet og fallgruver ved bruk av Copilot. Få innsikt i beste praksis for utrulling av Copilot, blant annet hvordan håndtere tilganger og kartlegge risikoer.
 • Oppsummering:
  Pål Stueflotten oppsummerer nøkkelpunkter og veien videre for deg som er interessert i å hente gevinster fra kunstig intelligens på arbeidsplassen.

Hva kan du forvente å lære:

 • Forståelse for hvordan Microsoft Copilot fungerer og hvilke gevinster det gir på generell basis for både bedrifter og arbeidstakere.
 • Praktisk erfaring med å teste ut Copilot i sanntid.
 • Innsikt i fallgruver og beste praksis ved implementering.
 • Vurderinger rundt sikkerhet og hvordan unngå potensielle fallgruver.

Hvorfor delta på webinaret:

Kunstig intelligens kommer til å ta større plass og bli viktig i fremtiden, både til effektivisering, forbedring og skape konkurransefortrinn. Men med tanke på pris, sikkerhet og dagens intelligensnivå er ikke Copilot et produkt man nødvendigvis bør hoppe på og rulle ut til hele bedriften i dag.

Det er viktig å vite om både fordelene, ulempene, samt kartlegge både egne behov og forutsetninger for å få avkastning fra investeringen. Dette webinaret kan gi deg grunnlaget du trenger for å lykkes raskere.

Meld deg på her for å sikre din plass og bli forberedt på morgendagens arbeidshverdag med Microsoft Copilot.

Meld deg på her:

Lær mer om Copilot i mellomtiden:

Flere nyttige ressurser ^