Arribatec forsterker tilbudet sitt med UNIT4 Developer4U ^

Unit4 ERP-utvikler4U

Arribatec Group ASA styrker sitt partnerskap med UNIT4 Business Software Limited og utvider sine tilbud gjennom en tilknytning til UNIT4 Partner Developer Program (også kjent som Developer4U).

Samarbeidet gir det norske børsnoterte selskapet verktøyene og støtten som trengs for å lage helt nye applikasjoner, som igjen gir merverdi og skreddersydde løsninger for kundene.

Takket være Developer4U-abonnementsprogrammet vil Arribatec ha tilgang til utviklingsmiljøer, opplæring i utvidelsessett og støtte for å lage nye applikasjoner. Programmet gjør det også mulig for de opprettede applikasjonene å bli sertifisert for å fungere effektivt i alle UNIT4-miljøer og gjøres tilgjengelige for distribusjon til alle Unit4-kunder og hele partnerens økosystem globalt.

Denne avtalen øker vår evne til å utvikle svært tilpassede ERP-løsninger innenfor UNIT4-rammeverket, og konsoliderer Arribatec Group som den største internasjonale leverandøren av UNIT4-tjenester og løsninger over hele verden.

"Et nytt stort skritt, både i å ytterligere sementere vårt partnerskap med UNIT4, samt utvide virksomheten vår over hele verden, med et spesielt fokus i Europa."

sier Tom Vandezande, Arribatec Business Services EVP, etter den siste nyheten om å overta 13 kunder i Spania samtidig.

 "Vi er nå i stand til å fullstendig administrere kundenes prosjekt, fra implementering av tjenester til utstedelse av nye lisenser. Tilknytningen til Developer4U-programmet kunne ikke kommet på et bedre øyeblikk”.

linkedin salgsløsninger VtKoSy XzNU unsplash
charles deluvio DgoyKNgPiFQ unsplash
804b46b533cf418c9a00e9df94431b12a0b5c085 480x720 1
brooke cagle uHVRvDr7pg unsplash

Vil du vite hvordan du kan få mest mulig ut av din Unit4-investering? ^

Flere nyheter fra Arribatec ^