Oppgrader til

Unit4 Milestone 7

Unit4 ERP Milestone 7 er utviklet for å hjelpe virksomheten din med å administrere sine ansatte, prosjekter og eiendeler mer effektivt enn noen gang før. Arribatec gjør oppgraderingen for deg.

Den skybaserte versjonen forbedrer systemet ditt og måten de ansatte jobber på, slik at du selv kan måle hvor stor innvirkning disse funksjonene vil ha på effektiviteten din.

Her er alt du får med ERP7:

Sceenshot av Unit4 Miletone 7
Jeodox partner

Dynamiske skjemaer

Milestone 7 gjør det enda enklere å fylle ut skjemaer! Data fylles automatisk inn, slik at du ikke trenger å skrive inn informasjon som allerede ligger i systemet.

Skjemalayouten er dynamisk, intelligent og basert på betinget logikk, så når du fyller ut ett felt, kan andre felter, flexi-felter eller faner blir skjult eller synlige.

Dataene du fyller ut i skjemaene kan nå også brukes til å generere data som for eksempel transaksjoner eller oppføringer i registre. Disse endringene og mer er designet for å redusere manuelt arbeid, forbedre delegering og gi tilgang til kvalitetsdata.

Arbeidsflyt

Med ERP7 får du enklere og mer effektiv oppretting og vedlikehold av arbeidsflytprosessdiagrammer.

Det intuitive “dra-og-slipp”-grensesnittet gjør det enkelt å lage kartene. Enda bedre, eksisterende arbeidsflytkart blir automatisk gjenkjent, slik at du sparer tid og slipper å bygge dem opp på nytt. Denne nye funksjonen er brukervennlig og sparer verdifull tid for brukerne, takket være arbeidsflytgjenkjenning. Oppgrader til Milestone 7 for smidigere arbeidsflytprosesser!

Sceenshot av Unit4 Miletone 7
Power BI rapport med tall fra Unit4 ERP

API Message Hub

Sømløs datautveksling mellom ulike systemer med en rekke integrasjonsmuligheter. Det gjør det enklere å jobbe med ulike løsninger og utnytte data mer effektivt gjennom nye funksjoner som:

  • Sikker og skalerbar meldingsmegler (Unit4 Internal): Dette betyr at du kan utveksle data, hendelser og kommandoer sikkert og effektivt innenfor Unit4-løsninger.

  • Meldings-SDK og bruk av identitetstjenester: Med dette kan du autentisere, autorisere og håndtere identitetsinformasjon for å sikre at bare autoriserte brukere har tilgang til data og tjenester.

  • Støtte for skuespillermodeller: Dette tillater deg å representere ulike aktører i systemet, slik at du kan håndtere ulike roller og tillatelser mer fleksibelt.

  • API-endepunkt for eksterne integrasjonsformål: Med dette API-endepunktet kan du enkelt integrere Unit4 ERP med eksterne løsninger, slik at du kan dra nytte av en bred rekke integrasjonsscenarier.

Mobilt fravær

Mobilapp for fraværsregistrering som lar ansatte administrere fravær eksternt. I appen kan ansatte legge inn fravær, ulykker, oppdatere medisinske attester, utvide eller lukke fravær.

Appen lar også ledere finne ut om fravær så raskt som mulig, registrere og spore data knyttet til fraværet, samt holde kontakt med den aktuelle medarbeideren.

Forbedret webdokumentarkiv

Ny funksjon for å sette ‘liste’-innstillingen som standard; gi flere roller tilgang til dokumenter, utelukke den påloggede brukeren fra å kunne se dokumenter og vise dokumenter på en egen skjerm.

Dokumentarkivet er forbedret slik at det nå er mulig å beholde siste layout. Dette fine brukersnittet gir mer intelligent organisering og eliminerer bortkastet tid på å søke etter dokumenter, i tillegg til å gi en mer personlig brukeropplevelse.

Webifisering av økonomi

Følgende skjermbilder er tilgjengelige på Unit4 ERP Milestone 7: 

  • noter porteføljeforespørsler
  • feiltransaksjoner rapporterer batchimport
  • importere kunder og leverandører
  • kontogrupper

Den fullstendige ‘Agresso Financials’ -menyen er tilgjengelig. Denne nye funksjonen fjerner behovet for at brukere skal ha tilgang til en kjørbar datamaskin, enten installert lokalt eller tilgang til via Citrix.

Sceenshot av Unit4 Miletone 7

Information Browser 2.0

Information Browser 2.0 gir deg ett enkelt utgangspunkt for rapporterings- og planleggingsprosesser. Dens enkeltlagde rapporter gir enklere tilgang til forretningsdata for flere brukere, og bidrar til å øke informasjonsverdien, samt distribusjon av informasjon.

I mellomtiden er den nye rapportvedlikeholdsskjermen designet for å hjelpe deg bedre å styre opprettelsen og administrasjonen. 

Med ERP7 kan du lage: flere diagrammer og målere for rapportering; integrasjon med Analyzer XP, strukturer og statistiske uttrykk støttes nå; og ny rapportvedlikeholdsskjerm.

Arbeidsflytgodkjenning av rolletilføyelser og endringer

Forhåndsutfylt elektronisk skjema med brukerdata og tilhørende roller. Skjemaet kan sendes inn i arbeidsflyten for godkjenning, med autoriserte skjemaer som deretter automatisk gir en brukermedlemskap av en rolle (som igjen gir nye tilgangsrettigheter eller ansvar for godkjenning av arbeidsflytoppgaver).

Du kan nå opprette et forhåndsutfylt elektronisk skjema som fungerer som en brukerforespørsel om tilgang til roller. Funksjonen gir ikke bare et bedre revisjonsspor når det gjelder endringer i menytilgang, men fører også til mindre manuelt arbeid og færre feil takket være forhåndsutfylte skjemaer og automatiske oppdateringer. Det setter også en stopper for uautorisert tilgang og skaper en mer effektiv onboardingprosess for nyansatte.

Sceenshot av Unit4 Miletone 7
Unit4 Elite Partner Leverandør 2024

Hvorfor Arritec?

Arribatec ble grunnlagt av tidligere Unit4-ansatte og har vært Elite-partner siden partnerprogrammet ble lansert. Vi er offisielt den største partneren på verdensbasis med leveranser av Unit4-tjenester til selskaper i alle bransjer. Vårt hovedkontor ligger i Oslo og vi jobber alltid med mennesker i fokus.

Mer om Unit4 ERP:

Innføring i ny MVA melding 2022

Ny MVA melding 2022

Få hjelp til å følge og klargjøre den nye MVA meldingen som trer i kraft fra 1. januar 2021 med vårt nettkurs.

Torsdag 9. desember
kl.

Lær mer

Book et mulighetsmøte rundt oppgradering til Milestone 7

Send oss en melding for en uforpliktende prat

Arribatec IT leverandør