nordbohus kundecase nye ERP-moduler Unit4 implementering
Nordbohus har gjennomført en omfattende endring fra tradisjonell IT-distribusjon til SaaS hvor Arribatec stod for implementering av Unit4 kjernemoduler.

Implementering av Unit4 kjernemoduler for Nordbohus

Nordbohus er en av Norges største boligleverandører med både kontorer og forhandlere over hele landet. De er nå godt i gang med prosessen med en viktig overgang til nytt ERP-system.

Om prosjektet:

Nordbohus Innlandet AS har gjennomført en omfattende endring fra tradisjonell IT-distribusjon med egen infrastruktur, IT-støtte etc., til SaaS, hvor Arribatec var ansvarlig for implementering av Unit4 ERP inkludert en bransjetilpasset prosjektvurderingsløsning.

I tillegg bruker de Power BI Connectoren fra Arribatec for å lage egne analyser i Power BI basert på data fra Unit4.

Resultatene:

Prosjektet ble levert med høy kvalitet, innenfor budsjett og til avtalt tid. Med den fortsatte veksten av selskapet, har Arribatec også støttet implementering av seks flere selskaper etter fase én. Vi jobber for tiden med fase to med implementering av lønn og reiser. Økonomisjef hos Nordbohus, Øystein Robberstad forteller;

«Vi er veldig fornøyde med løsningene og partnerskapet med Arribatec i denne viktige overgangen til et nytt ERP-system. Arribatec ga oss kunnskapsrik konsulent og prosjektleder for å sikre at vi leverte på det stramme budsjettet for prosjektgjennomføringen.»

nordbohus kundecase nye ERP-moduler Unit4 implementering

«Vi er glade for å fortsette å utvide virksomheten vår sammen med Arribatec, og starter med Go-live for vår lønns- og reiseimplementering.»

– Øystein Robberstad, Økonomisjef hos Nordbohus Innlandet AS

Kort om kunden Nordbohus:

Nordbohus designer og bygger hus og leiligheter samtidig som det eier boligfelt. I tillegg til å bygge eneboliger på kundens tomt med høyt fokus på kvalitet og kundetilfredshet. Konsernet har økt omsetningen med over 30 % og doblet antall selskaper de siste årene.

nordbohus kundecase nye ERP-moduler Unit4 implementering
nordbohus kundecase nye ERP-moduler Unit4 implementering

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^