Mørenett Linja velger Arribatec for Unit4 ERP
«Vi ser at mange energiselskaper effektiviserer og forbedrer seg ved hjelp av digitalisering, og er glade for å kunne bidra til det», sier Lars Inge Sørlie, salgsdirektør i Arribatec Norge.

Arribatec skal levere Unit4 ERP til Linja/Mørenett

Nettselskapene Mørenett og Linja vedtok i desember 2022 å slå seg sammen under navnet Linja. Etter sammenslåingen blir selskapet et av Norges største nettselskap. Sammen eier de nesten alt hovednett fra indre Sogn til Trøndelag og har om lag 100.000 kunder i 18 kommuner.

Prosjektet som skal leveres består av Unit4 ERP, som har en god utbredelse i bransjen og hvor Arribatec allerede leverer ulike løsninger og tjenester til ledende aktører innen nett og kraft. I tillegg til ERP-løsningen består leveransen av bransjeintegrasjoner til blant annet arbeidsordeløsning samt rapporteringsløsninger i Power BI.

Picture of power cables in nature

«Dette er en viktig kontrakt for Arribatec i Norge, og en god bekreftelse på vår Unit4-satsning og bransjeløsninger til energisektoren. Vi ser at mange energiselskaper effektiviserer og forbedrer seg ved hjelp av digitalisering, og er glade for å kunne bidra til det.», sier Lars Inge Sørlie, salgsdirektør i Arribatec Norge.

«Vi ønsket å få en moderne skybasert løsning og en plattform som legger til rette for effektive brukergrensesnitt for datafangst og selvbetjening for å forenkle hverdagen. Vi har store forventninger til prosjektet og samarbeidet med Arribatec for å kunne understøtte våre ambisiøse mål fremover», sier Rune Kiperberg som blir Administrerende direktør etter fusjonen.

Les mer om Arribatec’s løsninger til nett- og kraftselskaper

«Arribatec ser fortsatt et stort potensial i skybaserte forretningssystemer som Unit4 ERP i kombinasjon med vår system- og bransjekompetanse. Vi ser at det å kunne gjenbruke erfaring og løsninger fra sammenlignbare prosjekter er et viktig verdibidrag ved nye leveranser. Det er også gledelig å se at vi kan kombinere ulike løsninger og kompetansemiljøer som i dette tilfelle Power BI, ERP og bransjeløsninger, for å gi merverdi for kundene våre.», sier Geir Johansen, CEO Arribatec Group ASA. 

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^