Jedox ^

En omfattende CPM-løsning for budsjettering, planlegging, prognoser og konsolidering av data

Jedox er en programvare som tilbyr effektiv ytelsesstyring (CPM) inkludert budsjettering, planlegging, prognoser, rapportering og konsolidering av data.

Jedox kombinerer en flerdimensjonal database med en kraftig beregningsmotor og et intuitivt webbasert grensesnitt som lar forretningsbrukere opprette, analysere og dele datamodeller og rapporter uten å kreve omfattende teknisk kunnskap. Plattformen er designet for å være fleksibel og tilpasningsdyktig for å møte de unike behovene til ulike bransjer og forretningsfunksjoner.

 
Jedox skjermbilde programvare excel-vennlig
Jeodox partner
_Z0A1945

En skreddersydd modell etter deres spesifikke behov ^

Opprett fleksible og dynamiske planleggingsmodeller skreddersydd etter deres spesifikke forretningsbehov. Programvaren støtter sanntidsintegrering av data fra ulike kilder, noe som gjør det mulig for brukerne å få tilgang til og analysere data fra forskjellige systemer og databaser. 

Jedox gir også intuitive grensesnitt og verktøy for datavisualisering, rapportering og samarbeid, noe som gjør det enklere å få innsikt og dele informasjon med interessenter.

Arribatec er Jedox Gold Partner

Dette partnerskapet betyr at Arribatec evner å gi eksepsjonell verdi ved å utnytte Jedox sin kraftige plattform, som lar organisasjoner ta datadrevne beslutninger, forbedre operasjonell effektivitet og drive bærekraftig vekst.

Gullpartnerstatusen viser vår dedikasjon til å levere suksesshistorier og forsterker vår forpliktelse til å hjelpe våre kunders virksomheter å lykkes med Jedox.

Jedox Gold Partner i Norge

Få en demo av Jedox

Lær mer om den enhetlige, intelligente, fleksible og Excel-vennlige plattformen.

Jedox programvare excel vennlig
Arribatec
_Z0A3035

Hvorfor velge Jedox fra Arribatec?

Vi er lidenskapelig opptatt av forretningsinnsikt og dataanalyse. Vi gjør veien til suksess enklere for organisasjonen din ved å gi teamet ditt muligheten til å bruke tilgjengelige data og innsikt.

Hos Arribatec forstår vi helhetsbildet. Vi kan også hjelpe deg med å integrere Jedox med andre forretningssystemer, som for eksempel HR- eller regnskapssystemene dine, og dermed la hele selskapet jobbe med en enhetlig og klar virkelighetsoppfatning.

Hva er et CPM-system?

Corporate Performance Management (CPM) er kort fortalt et system som bidrar til at bedriftens ressurser skal utnyttes fullt ut, for å nå organisasjonens mål. Et CPM-system er altså et system som støtter prosessene i arbeidet med å maksimere selskapets ytelse.

En løsning uansett størrelse ^

Jedox brukes av organisasjoner i alle størrelser og innen ulike bransjer, inkludert finans, salg, markedsføring, menneskelige ressurser og supply chain management. Den hjelper bedrifter med å automatisere og effektivisere planleggings- og rapporteringsprosesser, forbedre data nøyaktighet og øke samarbeid og åpenhet innad i organisasjonen.

_Z0A2748
Rådgivning

En Excel-vennlig plattform ^

Få Jedox’s effektivitet og nytte som en moderne planleggings- og analyseplattform som integrerer planlegging og betydelig forbedrer prosessene mens du arbeider med det naturlige Excel-grensesnittet. Dette vil gi deg en høyere brukeraksept på tvers av teamet ditt.

Få en demo av Jedox

Lær mer om den enhetlige, intelligente, fleksible og Excel-vennlige plattformen.

_Z0A2082
Red circle
Arribatec