Vi er dine Power BI eksperter

Få mest mulig ut av dataene dine ved å bruke Arribatec’s Power BI tjenester. Vi tilbyr Power BI-integrasjoner med de ledende ERP-løsningene i markedet, som Unit4 og RamBase. Vi kan også lære opp dine ansatte, eller du kan leie inn våre konsulenter for å maksimere avkastning og resultater.
Picture of Lars Inge Sørlie talking with a person
Picture of Lars Inge Sørlie talking with a person

Power BI Connector

Arribatec tilbyr to forskjellige Power BI-datakoblinger, som gjør det mulig for kontrollere og forretningsanalytikere å laste data direkte fra Unit4 ERP til Power BI.

Power BI visualiserer dataene som kommer fra ERP-systemet ditt og beriker dem ved å koble dem til andre datakilder. Rapportene kan publiseres til Power BI-tjenesten og deles med kolleger på forskjellige flater.

Les mer om vår Power BI Connector

Ansett en Arribatec Power BI-konsulent i dag

Våre konsulenter brenner for å designe, utvikle og implementere systemer for å få mer ut av data. Vi har utviklet vår egen Power BI Connector for Unit4, og spesialistene våre kan stille inn som systemadministratorer eller gi deg råd.

Z0A2199-scaled.jpg
ArribatecHospitality-2
IT løsninger for Energi selskaper

Hvorfor velge Arribatec for Power BI? 

Over flere tiår har konsulentene hos Arribatec Business Services vært dedikert til design, utvikling og implementeringssystemer for å få mer ut av data. Vi har til og med utviklet vår egen Power BI-kontakt til Unit4. Vi hjelper deg med å bygge fantastiske rapporter i Microsoft Power BI.

Kundehistorier ^