visma partner
Visma Software inngår strategisk partnerskap med rådgivnings- og teknologiselskapet, Arribatec.

Effektiviserer HRM-tilbudet for norske produksjons- og innovasjonsselskaper

Visma Software inngår strategisk partnerskap med rådgivnings- og teknologiselskapet, Arribatec.

– I en tid der effektive og menneskeorienterte HRM-løsninger er mer kritisk enn noensinne, er vi i Visma Software stolte over å kunngjøre vårt nye partnerskap med Arribatec, forteller Torstein Stølan som er kommersielt ansvarlig for HRM-området.

Arribatec er eksperter på å forenkle og effektivisere digitale løsninger, tjenester, rådgivning og infrastruktur. Arribatec vil komplementere Visma Softwares flaggskip innen HR og lønn, nemlig lønnssystemet Payroll.

– Dette er et meget spennende samarbeid som kommer våre felles kunder til gode. Det er et spennende skritt fremover som vil gjøre oss i stand til å tilby en enda mer helhetlig og integrert tilnærming til HRM. Gjennom skreddersydde løsninger vil partnerskapet bidra til å transformere måten norske produksjons- og innovasjonsselskaper håndterer ansattes behov, forteller Torstein.

Arribatec og Visma Software ønsker å gi kundene en unik mulighet til å effektivisere HRM-prosesser, automatisere rutineoppgaver og tid til å fokusere mer på strategisk HR-arbeid.

– Vår visjon er å hjelpe norske bedrifter med å utvikle en mer bærekraftig og effektiv HRM-praksis som gir
verdi for både ansatte og organisasjonen som helhet.

-Vi er veldig stolte over partnerskapet med Visma. For oss er dette en naturlig del av å kunne tilby de beste løsningene til våre ulike målgrupper. HRM-porteføljen til Visma passer meget godt inn sammen med våre andre løsninger og vi oppfatter at Visma Payroll er i front når det gjelder moderne brukergrensesnitt og automatisering, sier Lars Inge Sørlie leder for Business Services Norway i Arribatec.

Arribatec x Visma

Visma Software og Arribatec deler en felles forpliktelse til å levere teknologiske løsninger som forenkler hverdagen for kundene, og som bidrar til å styrke deres virksomhet. Dette partnerskapet vil styrke HRM-landskapet i Norge og løsningene vil dekke enda flere aspekter av HR-arbeidet, alt integrert i én brukervennlig HRM-plattform.

For mer informasjon om hvordan vårt partnerskap med Visma kan gagne din virksomhet, vennligst ta kontakt med oss på info@arribatec.com.

Om Arribatec:
Arribatec er en global leverandør av digitale forretningsløsninger som fokuserer på å automatisere og effektivisere forretningskritiske prosesser. De er kjent for å forenkle kompleksitet og gi bedrifter mer tid til kjernevirksomheten.

Om Visma Software:
Visma Software er Nordens ledende leverandør av økonomi- og lønnssystemer til mellomstore og store bedrifter med en dedikasjon til å skape et mer effektivt samfunn gjennom teknologi.

Ønsker du å lære mer om hvordan vårt partnerskap med Visma Software kan skape verdi for deg?

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^