| Unit4 Research, Costing & Pricing

Forstå de fulle økonomiske kostnadene av forskning ved din institusjon

Unit4 ERP Research, Costing & Pricing (RCP) er en løsning utviklet spesielt for høyskoler og universitet for å beregne nøyaktige kostnadsestimater og priskalkyler for for søknader om forskningstilskudd.

RCP er utviklet av Oxford University i samarbeid med University of Cambridge og noen av våre konsulenter, med universiteter og ideelle institusjoner i tankene. Løsningne gir likevel nytte for enhver bedrift som mottar støttesøknader.

IT løsninger for helseforetak og velferd
IT løsninger for virksomheter
IT løsninger for forskning og høyere utdanning

Kostnad- & budsjettering for institusjoner ^

Når du foretar kostnadsforskning for en institusjon, er det flere ting du må vurdere før du beviser om finansiereren skal finansiere 100 % av kostnadene til institusjonen;
personalkostnader, ikke-personalekostnader, studentkostnader, eiendomskostnader, indirekte og faste kostnader. Vi leverer RCP-løsninger som tar hensyn til alle disse kostnadene og leverer transparens, kontroll og økt effektivitet med betydelige kostnads- og tidsbesparelser.

RCP følger prinsippene til FEC og i samsvar med TRAC-metodikk, brukt gjennom høyere utdanning for å hjelpe institusjoner med å beregne kostnadene for aktiviteter og bestemme søknadstilskudd.

Unit4 ERP Research, Costing & Pricing (RCP) er en løsning utviklet spesielt for høyskoler og universitet for å beregne nøyaktige kostnadsestimater og priskalkyler for for søknader om forskningstilskudd.

Hvorfor velge Arribatec? ^

Dokumentert oversikt over vellykkede RCP-implementeringer

Med 2 grunnleggende medlemmer fra Oxbridge-prosjektet som slutter seg til Arribatec som RCP-konsulenter, har Arribatec erfaring som betyr at vi er uten sidestykke globalt som en RCP-leverandør.

Med bistand fra våre konsulenter tilbyr vi et enestående nivå av RCP-tjeneste for Unit4 gjennom verdifull kunnskap og et kompetansesett som stammer fra en samlet erfaring på 25 år i høyere utdanning. Vi tar sikte på å bistå ved å tilby et enestående servicenivå gjennom en grad av forståelse som du ikke finner andre steder.

Vi har levert en rekke eksperttjenester til Statens etat for offentlig og økonomisk forvaltning (DFØ), som alle spilte en avgjørende rolle i den vellykkede implementeringen av Research, Costing & Pricing (RCP)-modulen på tvers av de fire universitetene.

Gjennomføring ^

En gang i tiden var vi kunder. Vår modus operandi for implementeringer er styrt av en menneskelig tilnærming som er både transparent og fleksibel. Med en dokumentert oversikt over vellykkede implementeringer, vil vi samarbeide med deg for å lage en løsning som best oppfyller dine krav.

Gjennom design- og utviklingsverksteder samarbeider vi ikke bare med deg for å sikre vellykket gjennomføring av hver prosjektfase, men leverer effektiv kunnskapsoverføring som også gir betydelig tid til en omfattende støtteovergang.

Snakk med en konsulent

IT løsninger for forskning og høyere utdanning
studio-republic-qeij_dhDhGg-unsplash

Administrert servicestøtte ^

Med mange vellykkede implementeringer så vel som flerfasede prosjekter (post-go-live), har Arribatec en intim forståelse av det tilbakevendende behovet for å ha en smidig løsning. Vi tilbyr en administrert tjeneste som ikke bare inkluderer break/fix-støtte, men som også gir mulighet for videreutvikling av den eksisterende Live-løsningen.

Vi er fleksible og diskuterer gjerne en ordning som passer for deg. Vi vil samarbeide med deg for å finne en omfattende støttepakke, uansett hvor liten.

Oppgraderinger ^

Etter å ha gjennomført vellykkede oppgraderinger førstehånds som Unit4 Business World-kunde, i tillegg til å ha hjulpet ulike kunder gjennom deres implementeringer, deler våre konsulenter gjerne sine erfaringer med hva som gjorde dem vellykkede, og uansett teknisk, funksjonell eller prosedyremessig.

Rapportering ^

Gjenoppfinn rapporteringen din ved å utnytte den svært effektive metoden våre konsulenter bruker for å fange og manipulere data. Uansett om kravet ditt er ledelses- eller driftsrapportering, nettleser, Excel eller PDF, hvis kravet er en ny rapport eller en oppussing av en populær, men nå gammel rapport, er vi fokusert på å samarbeide med deg for å muliggjøre rapportering som både er reell. tid og dynamikk.

1600_557454495200

Tilpasning og arbeidsflytforbedringer ^

Forventet å fange informasjon om etikk eller risiko knyttet til et prosjekt? Eller kanskje du ønsker mer oversikt over livssyklusen til tilskuddet til rapportering? Kanskje du må knytte kontraktene dine til prosjektet. Uansett tilpasning, kan vi hjelpe.

Våre konsulenter er dyktige i kompleksiteten til forskningsbaserte godkjenninger, og tror de har sett alle unntak, vi utfordrer deg til å overraske dem med noe nytt!

Integrasjon: RCP til PCB-grensesnitt ^

Dette bestemte området krever nøye vurdering og er ikke noe godt gjennomgått i bransjen. Vår beviste suksess med denne integrasjonen er avledet fra en kompetent teknisk kompetanse kombinert med en dyp forståelse av RCP på dets kjerne, strukturelle nivå.

Ta kontakt med oss ​​hvis du er interessert i å se budsjettet ditt ende-til-ende med bevist reviderbar suksess. Referansesider kan leveres på forespørsel.

Snakk med en konsulent

kristaps-ungurs-SI7BhmpahNM-unsplash

Med Arribatec SolaaS kan RCP-tjenester nå leveres fullt implementert og integrert som en tjeneste til en fast månedlig pris ^

RCP-netttjenesteforbruk ^

Ønsker du å importere ressurs- og lønnsdata som ikke krever endringer for RCP-bruk? Vil du importere Funder-informasjon? Eller kanskje det er begge deler, RCP kan håndtere det. 

Ved å bruke en kombinasjon av to Business World APIer levert ut av esken, kan XML-baserte data konsumeres og konfigureres for RCP-bruk. Vanligvis ved å bruke mellomvare (f.eks. BizTalk), er det mulig å konfigurere utdata fra ditt HR- og/eller økonomisystem og importere direkte til RCP.

  • Personell (journal)informasjon
  • Akademisk lønn
  • Ikke-akademisk lønn
  • Lønnsøkninger
  • Finansierings-/kundeinformasjon (journal).

Omfattende opplæring for Unit4 RCP ^

Vi tilbyr en omfattende pakke med opplæring for Research, Costing & Pricing som inkluderer alle kunnskapsoverføringsøktene du trenger for å administrere pågående vedlikehold av nøkkeldataene i systemet ditt. Noen av de populære valgene er, men ikke begrenset til:

  • Lønnsfiler
  • Funder og Funder Scheme Vedlikehold
  • Tilleggspriser vedlikehold

Målet vårt i denne oppgaven er å fullt ut utstyre Superbrukeren din med alle nødvendige ferdigheter for å lage en utmerket systemadministrator for RCP-modulen. Vi tilbyr også opplæring i hvordan du setter opp og kjører RCP-baserte UAT-økter. Dette er vanligvis valgt av institusjoner for å gi en vellykket testfase som kan imøtekomme det positive resultatet av Go-Live-beslutningen.

Snakk med en konsulent

IT løsninger for forskning og høyere utdanning

TRAC metodikk

Transparent tilnærming til kostnadsberegning.

En metodikk basert på akademisk kultur og så, brukt gjennom høyere utdanning i Storbritannia for å hjelpe institusjoner med å finne kostnadene for deres aktiviteter.

FEC metodikk

Full økonomisk kostnad.

Referert til i den første delen av denne siden, er FEC en metodikk som brukes gjennom høyere utdanning i Storbritannia ved institusjoner som foretar forskning, som beregner de sanne/totale kostnadene for forskning til en institusjon.

Kom i gang med RCP ^

Send oss en melding for mulighetene og et tilbud

IT løsninger for virksomheter
IT løsninger for virksomheter

Kundecaser ^

RCP-implementering ved fire av Norges ledende universiteter

Unit4 ba vårt team av RCP-eksperter om å hjelpe en gruppe på fire norske universiteter med å implementere og dra nytte av Research, Costing & Pricing (RCP)-løsningen.

Les kundehistorien her

Implementering av Unit4 ERP og ny skyløsning for Nordea.

Avinor har nå begynt å bruke OLKWEB for oppfølging av lærlinger.