En prat med Nuria Criado Muñoz, konsulent i Arribatec Spain

Vi omfavner mangfold på mange forskjellige måter. Likestilling er noe som ligger vårt hjerte veldig nært, og vi jobber hardt for å bryte skjevheten i teknologibransjen.

Årets internasjonale kvinnedag fokus og tema for 2022 er “Break the bias”. Det er forskjellige oppdrag i løpet av året, men en som gir stor gjenklang hos oss er å “å heve og fremme likestilling i teknologi og feire kvinnene som skaper innovasjon”.

Vi har benyttet anledningen til å kjøre en runde med spørsmål og svar med noen av kvinnene som jobber i selskapet vårt og denne runden er det tid for Nuria Criado Muñoz, forretningskonsulent i vår Business Services avdeling i Spania.

Årets internasjonale kvinnedag fokus og tema er "Break the bias". Vi har benyttet anledningen til å prate med noen av kvinnene som jobber i Arribatec.

Kan du fortelle litt om deg og hva du gjør hos Arribatec?

Jeg er 26 år gammel og bor i Granada. Jeg har studert kjemiteknikk og tar en mastergrad i Food Quality Management.

I Arribatec jobber jeg som Business Services Consultant, det er ikke min bakgrunn i det hele tatt, men jeg tror dette er poenget, vi er alle forskjellige og kan gi mange ideer og synspunkter fra vår kunnskap!

Hva får deg til å glede deg over å komme på jobb hos Arribatec hver dag?

Ideen om å hjelpe mennesker, og lære noe nytt både av mine kolleger og kundene, hver dag er et nytt eventyr! Jeg synes arbeidet mitt er veldig utfordrende.

Celebrating women at arribatec

Les flere artikler i serien “Arribatec feirer kvinnene”: 
Catrina Guidotti, markedssjef i Arribatec Marine

Hvordan vil du si at karrieren din har blitt påvirket ved å jobbe i Arribatec?

På bakgrunn av at jeg ikke kunne noe om rådgivning og ERP vi jobber med, er dette det mest givende for meg. Jeg tror læringskurven min har vokst veldig raskt, og nå vet jeg så mange ting som var ukjent for meg for fire måneder siden.

Kan du nevne noe som Arribatec gjør for å bryte skjevfordelingen?

Jeg tror at i Arribatec gis menn og kvinner de samme mulighetene, og vi får den synlighet vi fortjener.

Hva er ditt budskap på den internasjonale kvinnedagen?

Få drømmene dine til å alltid være større enn frykten din.

Årets internasjonale kvinnedag fokus og tema er "Break the bias". Vi har benyttet anledningen til å prate med noen av kvinnene som jobber i Arribatec.
Årets internasjonale kvinnedag fokus og tema er "Break the bias". Vi har benyttet anledningen til å prate med noen av kvinnene som jobber i Arribatec.

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^