En prat med Caterina Guidotti, markedssjef for Arribatec Marine

Vi omfavner mangfold på mange forskjellige måter. Likestilling er noe som ligger vårt hjerte veldig nært, og vi jobber hardt for å bryte skjevheten i teknologibransjen.

Årets internasjonale kvinnedag fokus og tema for 2022 er “Break the bias”. Det er forskjellige oppdrag i løpet av året, men en som gir stor gjenklang hos oss er å “å heve og fremme likestilling i teknologi og feire kvinnene som skaper innovasjon”.

Vi har benyttet anledningen til å kjøre en runde med spørsmål og svar med noen av kvinnene som jobber i selskapet vårt og denne runden er det tid for Caterina Guidotti, markedssjef for Arribatec Marine.

Årets internasjonale kvinnedag fokus og tema er "Break the bias". Vi har benyttet anledningen til å prate med noen av kvinnene som jobber i Arribatec.

Kan du fortelle litt om deg og hva du gjør hos Arribatec?

Jeg er ansvarlig for markedsavdelingen i Arribatec Marine-divisjonen, men jeg går ikke glipp av sjansen til å støtte de andre vertikalene også. 

Å lage innhold og nye markedsføringstiltak for å oppnå Arribatec-visjonen er mitt daglige brød – og jeg elsker karbohydrater!

Hva får deg til å glede deg over å komme på jobb hos Arribatec hver dag?

Ingen dager er lik i Arribatec. Å jobbe med så mange mennesker fra forskjellige kulturer er så inspirerende og aldri kjedelig. Jeg synes Arribatecs dynamiske arbeidsmiljø er veldig spennende og stimulerende.

Årets internasjonale kvinnedag fokus og tema er "Break the bias". Vi har benyttet anledningen til å prate med noen av kvinnene som jobber i Arribatec.

Kan du nevne noe som Arribatec gjør for å bryte skjevfordelingen?

Vel, jeg jobber i en komplett flerkulturell og “rosa” markedsavdeling. Hvis den ikke bryter skjevheten, skaper det i hvert fall oppmerksomhet og en form for bevisstgjøring.

Hvordan vil du si at karrieren din har blitt påvirket ved å jobbe i Arribatec?

Å jobbe hos Arribatec gir meg sjansen til å jobbe med ulike typer prosjekter, fokusert på ulike markeder og mål. Dette hjelper meg med å se mitt viktigste referansemarked, det maritime, fra et annet perspektiv. Det er en merverdi.

Celebrating women at arribatec

Les første artikkel i serien “Arribatec feirer kvinnene”: 
Trude Halvorsen, CEO for Arribatec Americas

Hva er ditt budskap på den internasjonale kvinnedagen?

Det er ingen “kvinnedag”…. Det er ikke nødvendig å feire en dag for å minne oss på hva som har blitt tatt fra kvinner til nå eller hvor mye kvinner kan være verdt sammenlignet med menn. Kjønn eksisterer bare i den grad kjønnsroller eksisterer.

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^