Menneskeorientert ERP

Ledere må gjøre folk til prioritet, fylle arbeidsplassen med verktøy og teknologi som lar ansatte føle seg verdsatt, føle at de tilhører selskapet og gi dem formål.

Viktigheten av en menneskeorientert ERP-løsning

Det er mange studier og nyhetsartikler som viser hvorfor mennesker er den mest verdifulle ressursen til enhver organisasjon. Dette har alltid vært sant, men i dag, midt i den såkalte store resignasjonen, er det noe næringslivet ikke kan glemme.

Ledere må virkelig gjøre folk til prioritet, fylle arbeidsplassen med verktøy og teknologi som lar ansatte føle seg verdsatt, føle at de tilhører selskapet og gi dem formål. «People first»-tilnærmingen bør forkjempes på alle nivåer i organisasjonen.

Så hvordan kan teknologi oppnå at menneskene står i fokus?

Prioritere implementering av løsninger som hjelper dine ansatte med å gjøre meningsfylt arbeid. Når du tenker på endring, kan du reflektere over hvordan denne endringen vil hjelpe dine ansatte.

De fleste virksomheter ser på Enterprise Resource Planning (ERP)-løsninger som en måte å utvikle og øke fortjenesten på, men ERP-systemer tilbyr også et bredt spekter av menneskelige ressursfunksjoner og, til syvende og sist, andre verktøy som vil hjelpe til med å automatisere oppgaver, noe som gir raskere responstider og sløsing. reduksjon, som på slutten forbedrer effektiviteten og kvaliteten for dine ansatte.

Fire strategier for en folkelig tilnærming

Holger Mueller, hovedanalytiker i Constellation, har i ERP Today oppsummert de fire strategiene for selskaper å bli menneskesentrerte:

  1. Levere flere menneskelige resultater
  2. Transformere prosesser med en menneskelig første mentalitet
  3. Styrk ledere til å levere mer menneskelighet
  4. Lag en menneskesentrisk driftsplattform

Det er viktig å ikke glemme at til tross for at de har den beste teknologien, står folk bak dem, og de er sluttproduktet. Alle løsninger som din bedrift kan implementere, bør være fokusert på å tjene mennesker, som tenker som mennesker og vil gjøre dem mer effektive og produktive.

ERP system med mennesker i fokus

Hos Arribatec er vi overbevist om at det å ha et menneskesentrert ERP er avgjørende for at enhver organisasjon skal lykkes, og det er en av grunnene til at vi samarbeider med Unit4. Unit4 ERPx er et eksempel på den nye modulære ERP-applikasjonen med fokus på menneskenes opplevelse på tvers av en organisasjon.

Forrige måned ble The Constellation ShortLists™ , som undersøker leverandører i bestemte markeder fra tidlige brukeres perspektiv, publisert. Vår partner Unit4 ble nevnt i to av kategoriene: Service-Centric Cloud ERP og Enterprise Applications Platforms.

Begge kategoriene utfyller hverandre og tar hensyn til ulike kriterier fra økonomiske aspekter til HR eller Human Capital Management. Disse konstellasjonenes kategorier anerkjente det vi har sett de siste årene, Unit4 er en av de største aktørene på scenen for menneskesentriske ERP-løsninger.

På slutten av dagene, hvis beslutningstakere prioriterer løsninger som er menneskesentriske, vil de gi sine ansatte bedre arbeidsplasser og systemer som dekker deres behov. Dette vil bli en vinn-vinn-situasjon for alle deler av virksomheten.

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^