Våre tjenester ^

Gjennom en kombinasjon av våre egenutviklede programvarer, sterke partnerskap og talentfulle mennesker, tilbyr Arribatec relevante og fremtidsrettede tjenester for å hjelpe din bedrift å nå sitt fulle potensial. 

Arribatec Group består av flere teknologiselskaper, hver spesialisert i sitt eget felt, og sammen leverer vi én løsning for alle dine behov.

DSC_5697
Cloud w

Skytjenester og IT drift ^

Best i klassen cloud tilbud hvor vi tar fullt ansvar for overvåking, support og styring av hele din cloud landskap og skreddersy det til bedriftens behov. Få mer ut av IT-investeringen din ved å velge Arribatec Cloud.

Bianalyse w

Business Intelligence ^

Sikre full tilpasning mellom forretningsmodellen din, forretningsapplikasjonene dine og beslutningstaking med det grunnleggende for å levere klassens beste BI og Analytics.

Hospitality w

Hospitality ^

Fremtidsrettede og solide teknologiprodukter for HoReCa sektoren med formål om å optimalisere kundetilfredshet, redusere tidsbruk og automatisere renholdsprosessen.

Erp w

ERP ^

Oppgradere ditt nåværende ERP-system eller implementere et helt nytt. Våre konsulenter, utviklere og systemarkitekter hjelper deg å maksimere investeringen din. Som Unit4 Elite Partner, vinner av Xledger partner pris og verdens største leverandør av Unit4 ERP-tjenester, kan du stole på oss.

Ea bmp w

EA & BPM ^

Håndtere komplekse organisatoriske utfordringer innen virksomhetsarkitektur, forretningsprosessledelse, kvalitetsstyring, kapitalforvaltning samt styring, risiko og compliance. Få transparent og unik innsikt i virksomheten din. Avdekk verdien som er begravd i dataene dine.

Programvareutvikling m

Programvareutvikling ^

Gå lengre med skreddersydde systemer og programvarer. Våre utviklere kan skreddersy dine produktr eller utvikle nye der nødvendig. Få systemer som skaper engasjement og er enkel å bruke. 

Marine w

Marine ^

Ta del i digital transformasjon med vårt egenutviklede program - InfoSHIP - som lukker gapet mellom maritim virksomhet og informasjonsteknologi. Få full kontroll over flåten din og forleng fartøyenes levetid med Arribatec Marine.

SolaaS - En smartere måte å levere programvare på ^

Alle våre tjenester kan leveres fullt implementert og integrert som en tjeneste til en fast månedlig pris. Resultatet er en smidig og kostnadseffektiv løsning bygget for fremtiden.

grå sirkel
_Z0A2103
_Z0A2289