Picture of hands signing a contract with a dark blue overlay and the logos of Arribatec and SEMINE
Arribatec har signert partneravtale med det norske teknologiselskapet SEMINE som benytter kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) for å levere en intelligent automatiseringsplattform for prosessering av inngående fakturaer.

Arribatec inngår partnerskap med SEMINE for å bistå virksomheter å utnytte kunstig intelligens

Arribatec har signert partneravtale med det norske teknologiselskapet SEMINE. SEMINE bruker kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) for å levere en intelligent automatiseringsplattform for prosessering av inngående fakturaer.

Dette partnerskapet vil gi Arribatec mulighet til å tilby virksomheter en unik løsning for å dra nytte av kunstig intelligens og maskinlæring for å styrke sine forretningsprosesser og oppnå effektiviseringsgevinster.

SEMINE er kjent for sin ekspertise innen AI og ML, og med ca. 10 000+ selskaper på kundelisten, og anerkjennelse av Gartner® som en ledende aktør innen intelligent automasjon i Gartners 2021 “Market Guide for Accounts Payable Invoice Automation Solutions”, har vi full tro på at dette partnerskapet vil føre til stor verdi for våre kunder.

Les mer om SEMINE og deres løsninger her.

Picture of Lars Inge Sørlie talking with a person
Lars Inge Sørlie, Direktør for Arribatec Business Services Norge

Lars Inge Sørlie, direktør for Arribatec Business Services Norge, mener partnerskapet med SEMINE vil dekke et stort markedsbehov og gjøre oss i stand til å møte våre kunders spesifikke behov og utfordringer på en mer effektiv måte.

«Partnerskapet med SEMINE kommer delvis som en konsekvens av behovene vi har sett over tid – det er stor interesse i markedet for smarte løsninger for å automatisere og effektivisere prosesser slik SEMINE bidrar til. Partnerskapet passer også meget godt og er komplementert til våre andre løsninger og tjenester, spesielt som et naturlig tillegg til forretningsløsninger og ERP. Dette vil styrke vårt totale tjeneste-og løsningstilbud på en naturlig måte.»

En av hovedfordelene ved å implementere AI/ML-teknologi er evnen til å automatisere og forbedre eksisterende prosesser. Ved å benytte kunstig intelligens kan virksomheter øke effektiviteten, redusere kostnader og identifisere nye forretningsmuligheter. SEMINE vil være en viktig samarbeidspartner i denne reisen, og de vil bistå med sin ekspertise og veiledning.  

«SEMINE har med sin løsning bevist at det å benytte kunstig intelligens kan gi betydelige gevinster, spesielt når det er klart definerte problemstillinger som skal løses» fortsetter Lars Inge Sørlie.

Two people signing contracts

«Vi er veldig stolte av at Arribatec nå har valgt å satse på SEMINE-plattformen. Vi har stor tro på at partnerskapet vil gi stor verdi for Arribatec’s nåværende og nye kunder, og at Arribatec vil være en viktig bidragsyter for å hjelpe selskaper til å få en enda mer effektiv og verdifull økonomifunksjon. Vi trenger partnere som ønsker å utfordre status quo, som fokuserer på hvordan bedrifter kan bli enda bedre. Vi er også glade for å ha fått en partner som satser på Unit4, et ERP-system som vi har god suksess med» sier Inger Tronerud, partner lead i Semine.

For å lære mer om vårt partnerskap med SEMINE og hvordan vi kan hjelpe din virksomhet å dra nytte av dette partnerskapet, kontakt oss gjennom dette skjemaet.

Om Arribatec:

Arribatec Group leverer digitale forretningssystemer, tjenester, rådgivning og infrastruktur til markedet der menneskelig kapital utgjør største del av virksomheten. Vårt globale team inkluderer 350+ av de beste programvareingeniørene, utviklerne, prosjektlederne og konsulentene i bransjen, spredt over 17 land. Vi er børsnotert, med hovedkontor i Oslo.

Om SEMINE:

SEMINE er et ambisiøst og innovativt selskap i rask vekst som jobber mot å revolusjonere økonomifunksjonen gjennom kunstig intelligens og maskinlæring. Vi leverer SEMINE-plattformen, en verdensledende plattform for automatisering av datafangst, kostnadsfordeling og automatisk flyt for mellomstore til store virksomheter og regnskapsbyråer. I dag håndterer SEMINE flere millioner fakturaer, og brukes av over 10 000 selskaper. Dette er selskaper slik som Norrøna, Kaffebrenneriet, OBOS, NAF, Norlandia Health & Care Group og Heimstaden.

For mer informasjon om SEMINE AI og deres løsninger, besøk deres nettsted på www.semine.com

Ønsker du å lære mer om hvordan vårt partnerskap med SEMINE kan skape verdi for deg?

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^