Finalist ERP Today Awards
Prisutdelingen vil bli holdt på den prestisjetunge Ascot Racecourse utenfor London den 14. september under et heldagsarrangement til inntekt for NHS.

Linn M. Bø finalist i ‘Young Professional of the Year”

Vår egen Linn M. Bø er nominert til prisen årets ‘Young Professional’ som deles ut i september under ERP Today Awards. Prisen deles ut på den prestisjetunge Ascot Racecourse i England 14. september, under et heldagsarrangement til inntekt for The National Health Service (NHS).

Alle finalistene har levert strålende resultater og viser et stort potensial, samt et sterkt ønske om å smi en målrettet karriere innen ERP.

Fagjuryen vil gi prisen til et enestående og dedikert talent under 35 år som jobber mot en langsiktig karriere i teknologisektoren. Dommerpanelet bestående av ERP-eksperter, senioranalytikere og mediekommentatorer ser etter en person som viser lyst, engasjement og ambisjoner innen bransjen med spesielt fokus på kandidater som bidrar til bærekraftig og miljømessig påvirkning.

Linn M. Bø’s karriere i Arribatec er beundringsverdig. Hun begynte hos oss i august 2020 som prosjektleder og ble gjennom dedikert og målrettet arbeid forfremmet som leder for Cloud ERP tidligere i år.

Prisutdelingen vil bli holdt på den prestisjetunge Ascot Racecourse utenfor London den 14. september under et heldagsarrangement til inntekt for NHS.

Vi spurte henne om hvordan det føles å være finalist og hennes tanker om hvordan andre ung talenter kan gjøre inntrykk i bransjen:

Hva betyr det å ha blitt nominert til prisen Årets unge profesjonelle?
– Jeg er utrolig glad for å bli nominert til prisen. Det er en stor erkjennelse av arbeidet jeg har lagt ned i min ERP-karriere, og jeg er på ekte takknemlig for anerkjennelsen. Det er veldig sterke kandidater som kniver om pallen, så jeg krysser fingrene for den store dagen!

Hva inspirerte deg til å satse på en karriere innen ERP?
– I Norge har vi dette som heter studielån, så jeg trengte en jobb og falt inn i ERP-verdenen ved en tilfeldighet. Men hei, jeg er her fortsatt, så det gikk bra.

Hva er noen av utfordringene du har møtt som ung profesjonell i ERP-bransjen?
– Hovedsakelig å navigere i jungelen av systemfunksjonalitet, uendelige muligheter og kompleksitet som følger med mange ERP-systemer.

Hvordan holder du deg oppdatert på de siste trendene innen ERP-teknologi?
– Det hjelper å jobbe med mer enn ett ERP-system og være involvert i salgsprosessen.

Hvilke råd vil du gi til andre unge fagfolk som er interessert i en karriere innen ERP?
– Gå for det! Det er unektelig plass til et større antall unge talenter, og enda flere jenter.

Hva er dine mål for fremtiden for din karriere innen ERP?
– Å gjøre Rambase ERP i Arribatec til en knusende suksess mens vi fortsetter å bygge det beste teamet innen ERP!

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^