Arribatec Group fullfører Integra-oppkjøpet ^

Oppkjøp Integra Associate for Unit4 leveranser

Det britiske ERP-selskapet Integra, med sitt team bestående av 45 svært kompetente hoder, vil bli en del av Arribatec Business Servicesvertikalen, og bringe 25 års verdifull ekspertise og erfaring direkte til hjertet av det norske børsnoterte selskapet.

Administrerende direktør i Arribatec, Per Ronny Stav, sier:

– Et sterkt selskap med solid erfaring som Integra, styrker tilbudet og støttetjenestene til Arribatec. Fusjonen vil gi økt verdi for våre kunder og uvurderlig kunnskap for våre ansatte.

I lys av det nylige prestasjonen, Developer 4U – abonnementsprogrammeter Arribatec i stand til å bygge og utvikle en verdifull applikasjon for kunder innenfor Unit4-rammeverket. 

Integra vil fortsette å betjene og støtte sine kunder med vekten av sin erfaring og med enda sterkere skuldre, nå som samtidig kan benytte Arribatec sine ressurser. 

«Å bli en del av Arribatec tar Integra til neste nivå når det gjelder ekspertise, tjenester og produkter vi kan tilby våre kunder. Jeg er glad og stolt over at vi slutter oss til Arribatec, og ser frem til hva vi kan gjøre for kundene våre sammen.»

- Mark Bloomer, administrerende direktør i Integra Associates

Få hjelp til å forenkle komplekse systemer og utfordringer ^

Siste nytt ^