Hva er Modern Workplace
Den moderne arbeidsplassen handler om å utnytte teknologien fult ut for å skape levende og stimulerende miljøer, som muliggjør total mobilitet og 24/7 tilkobling til ansatte uavhengig av sted.

Hva er Modern Workplace?

En moderne arbeidsplass som tar fullt utbytte av digitale verktøy, effektivitet og samhandling får ikke bare bedre konkurransekraft og avkastning, men produktivitet og tilfredshet hos sine ansatte.

Hva betyr Modern Workplace?

Modern Workplace er et begrep som beskriver selskaper hvor digitalt samarbeid, teknologi og verktøy som strategi er optimalisert. Den moderne arbeidsplassen handler om å utnytte teknologien fult ut for å skape levende og stimulerende miljøer, som muliggjør total mobilitet og 24/7 tilkobling til ansatte uavhengig av sted.

For eksempel arbeidsplasser som omfavner digital teknologi og verktøy og interiørdesign fra det 21. århundre, med mål om å forbedre ansattes produktivitet og tilfredshet.

Moderne samarbeidsmiljøer

I ‘gamle dager’ var konferanserom et typisk sted man samarbeidet om presentasjoner og gruppeprosjekter, mens i ‘modern workplace’ sammenheng handler det om å skape samarbeidsplattformer frigjør oss fra det fysiske, som for eksempel Microsoft Office og Teams. Dette er begge miljøer som lar oss samarbeide på en effektiv måte uten å kreve at man er fysisk tilstede.

Hvorfor er Microsoft nøkkelen for en moderne arbeidsplass?

Studier viser at bedrifter med moderne og fremtidsrettede arbeidsplasser overgår sine konkurrenter med viktige suksessfaktorer som lønnsomhet, markedsandeler, ansattes engasjement og produktivitet.

Microsoft 365 kan være sentral i denne strategiene, på grunn av sine fordeler:

Styrker ansatte

Microsoft sin verktøykasse hjelper bedrifter med å få mest mulig ut av sine ansatte. Den utstyrer arbeidsstyrken med hele kontorpakken, et ledende operativsystem pluss viktige verktøy, som oppdateres automatisk.

Hver av disse hjelper ansatte til å utføre jobbene sine mer effektivt, og jobbe fra deres valgte enhet og plassering uten å provosere sikkerhetstrusler mot deres organisasjon. Ved å “digitalisere” arbeidsplassen fremmer bedrifter dessuten samarbeid på tvers av avdelinger og land for å fremme innovasjon.

Den moderne arbeidsplassen handler om å utnytte teknologien fult ut for å skape levende og stimulerende miljøer, som muliggjør total mobilitet og 24/7 tilkobling til ansatte uavhengig av sted.

Bedre service til kundene dine

Fornøyde ansatte betyr fornøyde kunder. Microsoft 365 gir helt enkelt dine ansatte verktøyene til å utføre en god jobb. Med 24/7 tilgang til jobbapplikasjoner, data og e-posttjenester fra alle typer enheter, øker responstiden betraktelig på kundeforespørsler. Microsoft har dessuten svært sjeldent nedetid som kan påvirke ytelsen i din bedrift.

Skalerbar vekst gjennom kostnader per bruker

Den moderne arbeidsplassen krever fleksibilitet for å reagere på raskt skiftende markeder. I Arribatec leverer vi en abonnementsbaserte modell (SaaS) på bruker-basis som gjør at bedriften kan skalere opp eller ned ut fra forretningsbehov. Dette er noe økonomiavdelingen vil sette pris på. En SaaS-avtale fritar dere også fra utgifter til oppdateringer og vedlikehold, da Arribatec vil stå ansvarlig for dette, inkludert i prisen.

Ulike pakker for ulike behov

Microsoft tilbyr en rekke ulike verktøy for å realisere ‘Modern Workplace’ i din bedrift. Arribatec hjelper dere å velge den miksen av verktøy som dekker deres behov uten unødige ekstrafunksjoner. Sammen med tilleggsapplikasjoner som tilbys av Microsoft, kan Arribatec sørge for at dere får en solid og skreddersydd infrastruktur som passer dine ansatte.

Book et gratis kartleggingsmøte:

Komplett pakke fra Arribatec inneholder:

Microsoft 365 for samhandling

Microsoft 365 er den skybaserte verktøykassen med alle digitale funksjoner og tilleggstjenester som trengs for å samhandle og skape. Den inkluderer alle kjente applikasjonene som Teams, Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote etc samt lagringstjenester som OneDrive og Sharepoint.

Med Microsoft 365 frigjør du de ansatte fra kontorpulten sin og lar de jobbe på en fleksibel, effektiv og mobil måte. En slik verktøykasse er helt essensielt for selskaper som skal bevege seg mot en moderne arbeidsplass.

Windows 11 for personvern & sikkerhet

Windows 11 er det nyeste operativsystemet. 62 % av IT-profesjonelle oppgir at hovedgrunnene deres til å velge Windows 11 er sikkerhet og personvern.

Det er ikke så overraskelse med tanke på at Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) er en av hovedfunksjonene til Windows 11.

Foruten innebygde sikkerhetsfunksjoner, gir W11 de ansatte en rekke tjenester som den intelligente assistenten Cortana som forbedrer produktiviteten. W11 inkluderer også Windows Autopilot som gjør det enklere å oppdatere, distribuere og administrere alle bedriftens enheter og gir lavere kostnader enn ved manuelt oppsett.

EMS (Enterprise Mobility + Security)

EMS er et sett med løsninger som gjør det mulig for bedrifter å administrere enheter og virtuelle identiteter i skyen. Med ansatte som i økende grad arbeider fra flere enheter, ble EMS utviklet som et IT verktøy for sikkerhet og vedlikehold av den moderne digitale infrastrukturen.

Funksjoner som “Single Sign-on” for flere enheter, identitetsdrevet sikkerhet på tvers av enheter og desktopvirtualisering vil forbedre brukeropplevelsen, øke effektiviteten og fleksibiliteten til ansatte, samt utstyre IT-avdelinger med verktøy for aktivt å administrere moderne arbeidsplasssikkerhet.

Den digitale revolusjonen og bruken av skyløsninger forstyrrer ikke bare flere bransjer, de omformer også måten vi lever og jobber på. 

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^