GRIFF Aviation velger RamBase og Arribatec for ERP
Med økende krav til effektivitet, sporbarhet, dokumentasjon og kvalitet i hele verdikjeden så GRIFF Aviation behovet for et system som kunne understøtte dette på en god måte. Valget falt på RamBase Cloud ERP, implementert og integrert av Arribatec.

GRIFF Aviation tar sats med RamBase Cloud ERP

GRIFF Aviation er et norsk innovasjons- og utviklingsselskap av droneteknologi. De utvikler industrielle tungløftende droner for flere industrier internasjonalt, inkludert kraftselskaper, større byggeprosjekter, havner og offshore.

Med økende krav til effektivitet, sporbarhet, dokumentasjon og kvalitet i hele verdikjeden så GRIFF Aviation behovet for et system som kunne understøtte dette på en god måte. Selskapet har også store ambisjoner for vekst fremover, så det var også viktig at et nytt system kunne skalere i takt med forventet vekst.

Bilde av drone fra GRIFF Aviation
Drone fra GRIFF Aviation (Foto: GRIFF Aviation)

Valget av ERP-system falt på Rambase Cloud ERP, implementert og integrert av Arribatec. Med et solid system og kunnskapsrike konsulenter sitter GRIFF Aviation igjen med et system som har de nødvendige egenskaper for en innovasjons- og produksjonsbedrift som en del av standard løsning.

Les om hvordan Ocein bruker RamBase for å få oversikten de trenger for å ivareta produksjon og ettermarkedet. 

Da GRIFF Aviation tok beslutningen om å implementere Rambase Cloud ERP, fremhever Leif Johan Holand, administrerende direktør i GRIFF Aviation, at faktorene som påvirket deres beslutning inkluderte systemets fleksibilitet og evne til å møte deres behov, samt Arribatec sin samlede kunnskap og erfaring. Siden implementeringen har GRIFF Aviation sett betydelige forbedringer i effektivitet og beslutningstaking og føler seg trygge på at deres partnerskap med Arribatec vil fortsette å drive suksess for selskapet.

“Vi var på utkikk etter et system som passet for vår virksomhet og som var fleksibelt og kunne hjelpe oss med å administrere våre kritiske forretningsfunksjoner og støtte videre vekst. Etter å ha vurdert flere alternativer, innså vi at RamBase Cloud ERP var det beste valget for oss. Prosjektet og samarbeidet med Arribatec har allerede hatt en betydelig, positiv, innvirkning på våre operasjoner, og vi tror det vil fortsette å drive suksess fremover”

Portrett av Linn Marie Bø
Linn M. Bø (Foto Arribatec / Solveig Engevold Gaustad)

“GRIFF Aviation er et selskap som verdsetter innovasjon og effektivitet, derfor mener vi Rambase Cloud ERP er den perfekte løsningen for dem. RamBase ERP er en omfattende løsning med verktøy og funksjoner som kan hjelpe GRIFF å strømlinjeforme driften og drive vekst. Vi er veldig glade for at implementeringsprosjektet ble levert både på tid og innenfor budsjett og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid», sier Linn M. Bø, ansvarlig for RamBase satsningen hos Arribatec.

Gjennom implementeringsprosessen har Arribatec jobbet tett med GRIFF Aviation for å forstå deres unike og ulike forretningskrav og sørget for at systemet ble implementert på en måte som møter deres behov.

RamBase Cloud ERP er en standard, omfattende, fleksibel og skalerbar løsning som gir bedrifter sanntidsdata og innsikt for å effektivisere driften og understøtte vekst. Den har et brukervennlig grensesnitt og kan tilpasses for å møte spesifikke behov. Rambase Cloud ERP er en ideell løsning for virksomheter som ønsker kontroll og effektivitet. Løsningen er laget spesifikt for virksomheter innen innovasjon, produksjon og logistikk.

Les mer om hvordan vi jobber med RamBase her: RamBase Cloud ERP – Styringssystem for produksjonsselskaper (arribatec.no)

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^