Backe fikk en høyteknologisk driftsplattform hvor Arribatec har totalansvar for optimalisering og utnyttelse av skyen.

Backe samler verdi gjennom data

I 2020 implementerte Arribatec hele driftsplattformen til Backe og bistår med fortløpende optimalisering og utnyttelse av skyen

Datadrevet og høyteknologisk entreprenørfirma

Å ha kontroll på data er viktigere enn noensinne. Datadrevet innsikt har blitt avgjørende for virksomheters suksess.

Som en profesjonell og fremtidsrettet aktør har Backe forstått viktigheten av å hente inn, strukturere og tilgjengeliggjøre data internt og eksternt. Våre dyktige utviklingskonsulenter bistår kontinuerlig med dette arbeidet.

"Tusen takk for en fantastisk innsats i forbindelse med etablering av vår IT plattform fra tidligere IT-leverandør til dere i april."

- Gunilla Stüssi, IT-sjef i Backe

Ved å investere i en helhetlig forståelse av Backe`s forretning og jobbe tverrfaglig med drift og utvikling kan vi sammen med Backe IT tilføre avgjørende fordeler til deres kjernevirksomhet.

Det finnes ikke noe mer motiverende enn å bistå Backe med drift, «skyreisen» og veien mot en datadrevet virksomhet.

Tilbakemelding fra kunden:

“At dere i innspurten mot sommeren også fikk bistått oss med Betonmast jobben i Bergen, er nesten på kanten av det man kan forvente, men vi er blitt kjent med dere som en gjeng som får til det mest utrolige! Dere er en viktig årsak til at jeg gleder meg til videre samarbeid, og alt vi skal få til for Backe!”
– Gunilla Stüssi, IT-sjef i Backe

Kort om Backe Gruppen

Familieeide AS Backe omfatter virksomhetene Backe Entreprenør, Backe Prosjekt, Backe Eiendom og maskinutleiefirmaet BAS. Konsernet omsetter for ca. 4,5 milliarder kroner og har nærmere 850 medarbeidere over hele landet.

kundehistorie entreprenør tekonologi skytjenester

Ønsker du å vite mer? La oss
ta en uforpliktende prat ^

Flere kundehistorier ^