Powersim Software skyreise
For å ta virksomheten videre, søkte Powersim Software etter en løsning som tillot raskere distribusjon, mer fleksibilitet og den høyeste datasikkerhetsstandarden.

Forenkler skyreisen for Powersim

Powersim Software har dukket opp som en leverandørutfordrer til energisektoren, og tilbyr en pakke med forretningsverktøy for prognoser og analysering av komplekse dynamiske utfordringer.

I 2022 inngikk Arribatec et partnerskap med Powersim Software med et oppdrag om å fullt ut utnytte automatiserings- og fleksibilitetsfordelene til skyen.

Utfordringen

Produktene deres, pForecast og Powersim Studio har fått anerkjennelse og tillit fra store olje-, gass- og energiselskaper som Equinor og Aker BP. For å styrke virksomheten ytterligere, søkte Powersim Software etter en løsning som tillot raskere distribusjon, mer fleksibilitet og den høyeste datasikkerhetsstandarden.

I følge forskning fra Uptime Institute er 70 % av datahendelsene forårsaket av utilsiktede menneskelige feil. Å sikre at pForecast-applikasjonen kan kjøre jevnt og effektivt, og minimere nedetider og forstyrrelser, var en av toppprioriteringene.

Sikkerhets- og samsvarstjenester - sikkerhetsteam til leie

Det vi leverte

Arribatec tok på seg ansvaret for å sette opp og administrere skyplattformen i Microsoft Azure for å være vert for pForecast-applikasjonen. Dette inkluderte automatisert kodedistribusjon, som markerte en milepæl i Powersim Softwares reise mot sin skybaserte visjon.

Arribatec overvåker og vedlikeholder kontinuerlig skyinfrastrukturen med et 24/7 SPOC-støttesenter, som overvåker alle sikkerhets- og samsvarsaspekter.

Automatisering i Azure - ekspertise på skyreise

Powersim Softwares forpliktelse til de høyeste standardene for datasikkerhet og overholdelse av regelverk ble møtt med kompetansen til Arribatecs compliace-team (samsvar og overholdelse). Juss og compliance-konsulent Asbjørn Øi hjalp dem å implementere en ny GRC-portal og ISMS , for å sikre at data forblir sikre og i samsvar med bransjestandarder.

Resultatene

Automatisering er kjernen i leveransen, og sikrer at effektiviteten aldri blir kompromittert. En av de betydelige fordelene med dette samarbeidet var automatisering av kodedistribusjoner og strømlinjeforming av distribusjonsprosessene, noe som gjorde dem effektive og mer pålitelige.

Powersim databrudd

– Dette sparte ikke bare verdifull tid, men reduserte også sjansene for menneskelige feil ved distribusjon av den komplekse pForecast-applikasjonen, sier Alistair Pelly, Business Development Manager i Arribatec Cloud.

Skymiljøet er for tiden vert på virtuelle maskiner i Microsoft Azure , og konfigureres ved hjelp av Infrastructure as Code (Terraform). Ikke bare holder den oversikt over historiske endringer i miljøet, men den gjør det også enkelt og raskt å etablere seg i en ny region.

En nettskybasert transformasjon

Powersim Software har et langsiktig mål om å transformere pForecast til en ekte skybasert applikasjon. Skyteamet i Arribatec, med Tom Mikkelsen og Vidar Waagø i spissen, jobber tett med Powersim Software for å gjøre denne visjonen til virkelighet.

For å heve virksomheten deres ytterligere, lette Powersim Software etter en løsning som tillot raskere distribusjon, mer fleksibilitet og den høyeste datasikkerhetsstandarden.Foto: Powersim Software

Denne transformasjonen vil øke skalerbarheten ytterligere, slik at den kan møte de økende kravene til energisektoren.

«Arribatec har ikke bare vært en tjenesteleverandør, men en pålitelig partner på reisen vår. Deres ekspertise innen skyhåndtering, sikkerhet og samsvar har gitt oss mulighet til å fokusere på det vi er best på – å tilby banebrytende løsninger til våre kunder. Sammen er vi posisjonert for en spennende fremtid i energibransjen.”
– Tone Haveland, administrerende direktør i Powersim Software

Dette partnerskapet eksemplifiserer synergien mellom teknologi og bransjeekspertise, og sikrer en sikrere, pålitelig og effektiv skyinfrastruktur for Powersim Software.

Ta kontakt her for å finne ut hva vi kan gjøre for din bedrift.

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^