RamBase ^

Det beste ERP-valget for industri- og grossistbedrifter

RamBase er en cloud-Basert ERP-løsning som hjelper virksomheter innen produksjon og distribusjon med å få kontroll over hele verdikjeden, fra salg til produksjon til levering.

Bygget på en fremtidssikker plattform, er RamBase en fleksibel cloud ERP-system med rike bransjefunksjoner levert av sertifiserte partnere med omfattende bransjekunnskap som Arribatec.

Rambase ERP for industri
samhandle sirkel bg
Rambase ERP for industribedrifter
samhandle sirkel bg

Hvorfor få RamBase fra Arribatec? ^

One Solution, tilpasset din bransje

RamBase er en SaaS (Software-as-a-Service) produkt som standard – men Arribatec tilbyr ERP-systemet som Solution-as-a-service (SolaaS), reduserer forhåndsimplementeringskostnader og -risikoer.

Basert på fellesbransjeproblemer og problemer, leverer vi RamBase ERP som er lett implementert og integrert med annen markedsledende programvare.

Kom i gang med en cloud-basert ERP-system skreddersydd for din bransje ^

Velg og velg dine ERP-moduler ^

RamBase Cloud ERP har alle forretningsprosessene du trenger for å administrere din produksjons- eller grossistvirksomhet. Du får alle våre moduler til samme pris – det er opp til deg hvilke du velger å bruke. Finn alle Rambase-moduler her.

Raglamyr Mennesker
samhandle sirkel bg

Salg - Fra lead til kundefornyelse

Få kontroll over den faktiske verdien av tilbudene dine ved å la ditt salgs-ERP-system fullt ut kontrollere alle registrerte muligheter, verdien av din totale pipe, trefffrekvensen og leadskvaliteten din. RamBase Cloud ERP Sales tilbyr støtte til et komplett salgspipe som strekker seg fra å jobbe med 'kalde' muligheter til å følge opp etterslepet og leveranser med meget høy kontroll. 

Innkjøp – Kjør innkjøpsprosesser raskere

Enten kjøpsbehovet ditt stammer fra en salgsordre, kundeprognose, intern eller ekstern produksjonsarbeidsordre, eller for å sikre riktig minimum lagerkvantum - RamBase Cloud ERP Procurement Module har strømlinjeformet og automatiserte prosesser som sikrer at alle behov dekkes og håndteres sammen. 

Administrer leverandørforholdet ditt i et brukervennlig grensesnitt med all nødvendig informasjon og kjøpshistorikk lagret. Forbedre kostnadsbesparelser ved å introdusere konfigurerbare regler for forbruksadministrasjon for å sikre at innkjøp overholder anskaffelsespolicyen din.

Produksjon – kompleksitet gjort enkelt

RamBase kan håndtere flere produksjonsalternativer, og gir deg full kontroll over alt fra lagerplassering, leveringsstatus og mangel på lager. Integrerte prosesser gir deg full kontroll over alle leverandørkjøp og korrespondanse med leverandører, og denne informasjonen er tilgjengelig gjennom hele produksjonsprosessen. Den oppdaterte statusen for hvert produkt er tilgjengelig på plannivå, og gir deg full kontroll over hva du må gjøre for å levere produktet som planlagt.