Å bli en ^

Vi er glade for å kunngjøre det når vi endrer merkevare, som en del av den pågående utviklingen av Arribatec.

brooke-cagle-JBwcenOurRCg-unsplash (2)

For bedre å reflektere det nye arribatec vil vi gjenintrodusere oss selv og vår nye identitet i løpet av de kommende månedene.

Du har kanskje lagt merke til at det har skjedd mye i Arribatec det siste året. Vi har nådd flere milepæler, både små og store, og har tidligere annonsert disse prestasjonene, men her er en kort oppsummering:

Vi har blitt børsnotert, tredoblet arbeidsstyrken vår, gjort 6 nye store oppkjøp, åpnet flere nye kontorer og etablert vår tilstedeværelse i nye land.

Det er trygt å si at vi ikke er den vi pleide å være. For bedre å reflektere det nye Arribatec, forbedrer vi nå vår visuelle identitet og merkevarebygging for å symbolisere foreningen av alle våre selskaper, og Arribatec kommer sammen som ett. 

Vi omstrukturerer til fem hovedforretningsområder;
Business Services, EA og BPM, Cloud, Navy og Hospitality.

Vår nye identitet vil reflektere hvem vi er i dag og hvem vi har som mål å være i morgen, samt demonstrere bredden og dybden i det vi tilbyr.

I løpet av de neste månedene vil vi gjenintrodusere oss selv, vår nye logo, vår nye merkevare og vår nye identitet – inkludert lanseringen av vår nye nettside.

Skjermbilde 2021 08 03 231547
6
interaksjonsbilde 2

Ser du etter en teknologipartner som kan ta fullt ansvar for hele systemlandskapet ditt? ^

Flere nyheter fra Arribatec ^

erp apps webinar header

ERP Apps Portals webinar

Bli med på vårt webinar 2. november! Dette webinaret vil introdusere deg til ERP-portalene, et enkelt, elegant og fullt integrert system for å utvide rekkevidden og funksjonen til din Unit4 ERP.

Vi vil dekke alle hovedaspektene ved portalen for leverandører, kunder, personer og skjemaportalen vår, samt introdusere noen spennende nye funksjoner.

Les mer