Prisvinner Årets Vertikalløsning ERP
Arribatec ble tildelt Årets Vertikale Applikasjonsløsning ved IT Europa Channel Awards sist torsdag i London. Det norske selskapet vant over 13 andre nominerte selskaper.

Arribatec kåret til vinner under IT Europa Channel Awards

Arribatec ble tildelt Årets Vertikale Applikasjonsløsning ved IT Europa Channel Awards sist torsdag i London. Det norske selskapet vant over 13 andre nominerte selskaper.

Nominasjonen anerkjenner Arribatec som en av de ledende leverandørene av forretningsløsninger og en ledende strategisk digital transformasjonspartner. Det spesifikke prosjektet som ble sendt inn for denne prisen var implementeringen av RamBase Cloud ERP for GRIFF Aviation.

Arribatec hjalp GRIFF Aviation med å møte økende krav til effektivitet, sporbarhet, dokumentasjon og kvalitet gjennom hele verdikjeden ved å implementere et nytt styringssystem som har støttet dem i deres vekstreise. Prosjektets tidslinje strakte seg over fire måneder fra oppstartsmøtet til start. Prosjektet gikk sømløst, støttet av det aktive engasjementet fra GRIFF Aviation-teamet, deres iver etter å lære og deres evne til å tilpasse seg et nytt system. Salgsprosessen ga verdifull innsikt fra start, og oppfylte løftet om å gå live innen fire måneder, innenfor budsjett og med høy kvalitet, noe som resulterte i en svært fornøyd kunde.

Les mer om hvordan vi jobber med RamBase Cloud ERP her

“Vi er veldig glade over å mottatt Vertical Application Solution Award sammen med vår kunde GRIFF. Det er et flott bidrag til alt det harde arbeidet som utføres av vårt kompetente implementeringsteam. Vi ser frem til å fortsette å levere vellykkede prosjekter for nye og eksisterende kunder sammen med vår systemleverandør Rambase.”, sier Linn Marie Bø, direktør for Cloud ERP i Arribatec.

Dommerne av denne spesifikke prisen var på utkikk etter selskaper som fullt ut forstår kundens krav og leverer løsninger til spesifikasjoner, innenfor gitte tidsrammer, samtidig som de oppfyller eller overgår avtalte mål.

Siden partnerskapet mellom Arribatec og RamBase Cloud ERP startet tilbake i 2021, har ting bare gått én vei: oppover. For kunder av både Arribatec og RamBase har dette partnerskapet en merverdi av komplementære tjenester relatert til BI og Analytics, integrasjoner, som Arribatecs nylig utgitte API mellom RamBase og PowerBI, samt konsulenttjenester. 

«Gratulerer til Arribatec med denne prestasjonen. Arribatec med deres kompetente team bringer energi og god stemning inn i sine prosjekter. Jeg tror virkelig at alt handler om menneskene, og det er det vi ser resultatet av nå ved å bli anerkjent av IT-bransjen, sier Anne Louise Vaage Mikkelsen, Head of Marketing RamBase.

«Vi er stolte av å bringe RamBase Cloud ERP til markedet sammen med vår partner Arribatec. Vår strategi er å vokse sterkere sammen med våre partnere og kunder”.

Arribatec øker investeringene i RamBase Cloud ERP og utvider tilbudet i Storbritannia. Denne prisen betyr at Arribatec er i ferd med å bli en ledende konkurrent innen produksjon og produksjon av ERP globalt.

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^