Rådgivning rundt skyen og ERP systemer

5 grunner til at ERP er avgjørende for bedriftens produktivitet

Enterprise Resource Planning-løsninger gir ledelsen trygghet om at de har verktøyene de trenger for å styrke organisasjonene sine.

Dagens forretningslandskap er like spennende å navigere som det er utfordrende. Vi lever i en verden med høyt tempo, hvor alt drives av teknologi og bedrifter må følge godt med for å møte kundenes forventninger, konkurranse og markeds- og økonomiske endringer.

For å overleve og vokse i dette landskapet må organisasjoner være smidige. Det er nok av teknologiløsninger tilgjengelig som gir bedrifter den effektiviteten av driften de trenger for å øke lønnsomheten. Enterprise Resource Planning (ERP)-løsninger gir ledelse og beslutningstakere trygghet om at de har verktøyene som trengs for å styrke virksomhetene sine ved å tilby det de trenger for å vokse, unngå og overvinne daglige utfordringer.

Under har vi listet 5 grunner til at ERP-programvare er avgjørende for bedriftens produktivitet og for å minimere forstyrrelser:

 

1 – Strømlinjeform forretningsprosessene dine

Etter hvert som organisasjoner vokser, vokser også operasjonene deres, og de blir mer kompliserte. ERP-systemer tilbyr bedrifter sanntidsdata om ytelse og annen relevant informasjon. Ved å bruke en sentralisert kilde for å samle informasjonen din får du åpenhet på tvers av avdelinger og bryter ned organisatoriske barrierer.

2 – Ansattes produktivitet

ERP-løsninger reduserer i stor grad tiden ansatte bruker på å fullføre repeterende oppgaver. Dette sparer dem for tid som kan brukes til å fullføre andre oppgaver, noe som gjør de ansatte mer produktive.

I tillegg til dette kan bruken av et integrert ERP-system integreres med HR-systemene dine, og sikre at forventningene til ansatte blir oppfylt, de vil bli fornøyde og mer produktive.

3- Analyser virksomhetens ytelse lettere

Ledere kan følge med på fremdriften til ansatte og prosjekter de jobber med, for å sikre at tidsfrister og benchmarks overholdes. Overvåking av prosjekter på hvert trinn sikrer at kritiske problemer kan oppdages på tidlige stadier og unngå prosjekt- og fremdriftssvikt.

Dette er veldig nyttig for å definere operasjonelle mål, delmål og tidsfrister på individ- og avdelingsnivå, og gjør deg fleksibel med et enkelt sanntidsbilde av virksomhetens nøkkeldrivere.

4 – Teamsamarbeid og samarbeid mellom avdelinger

ERP-løsninger skaper mulighet for teamsamarbeid og kommunikasjon. Team-sider bidrar til å holde teamet samlet, uavhengig av hvor de ansatte jobber fra. Det gjør det også enklere å utnytte ekspertisen i organisasjonen for spørsmål om prosjekter.

Ved bruk av ERP-programvare har alle avdelinger enkel tilgang til data og ingen avdelinger vil barrikere for informasjonen. Derfor vil samarbeidsinnsatsen øke produktiviteten ettersom forsinkelsene med informasjonsdeling vil forsvinne og forbedre samarbeidet.

For beslutningstakere vil denne typen programvare tillate dem å se hvordan avdelinger og operasjoner fungerer sammen og bidrar til å forbedre arbeidsflytene dine og gjøre proaktive endringer om nødvendig.

5 – Skreddersydd rapportering for bedre forståelse av virksomhetens ytelse

En av hovedfordelene med et ERP-system er de skreddersydde rapporteringsverktøyene, som tillater brukerspesifikke rapporter på flere dimensjoner.

Egendefinerte og automatiserte rapporter og dashbord fylt med handlingsrettede data og informasjon som er relevant for virksomheten din er tilgjengelige med et klikk. Hvis dette ble gjort manuelt ville det ta dager eller uker å samle all informasjon.

Hos Arribatec samarbeider vi med de beste leverandørene på markedet, som Unit4 og RamBase, for å levere helhetlige og integrerte løsninger til kundene våre med ERP som kjerneforretningssystemet. Vi kan støtte deg på hvert trinn av veien, enten du trenger råd om dine nåværende systemer eller ønsker å utforske nye retninger.

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle dine komplekse utfordringer ^

Flere kundehistorier ^