Er 2022 året for post-pandemisk ERP?

Noe som lockdown har understreket er at Enterprise Resource Planning (ERP)-systemer er avgjørende for en post-COVID forretningsverden.

Vi har alle COVID-19-utmattelse, men realiteten er at den “nye normaliteten” er kommet for å bli selv om terminologien er oppbrukt. I de siste to årene har selskaper stått overfor utfordringer som har blitt diktert av pandemien; men noe som Corona og lockdowns har fremhevet er hvor avgjørednde Enterprise Resource Planning (ERP)-systemer er for næringslivet.

Samarbeid, effektivitet og organisatoriske verktøy har endret seg fra å være ønskede forretningselementer til å være ubestridelige eiendeler for ethvert moderne selskap. Ved å ta i bruk digitale verktøy og skybasert ERP-programvare unngår du forstyrrelser og oppnår den effektiviteten selv mens du fjernarbeider.

ERP-systemer vil være en avgjørende investering i 2022

Som Computers Weekly skriver, viser en fersk undersøkelse at 53 % av IT-beslutningstakere anser investeringen i ERP-programvare som førsteprioritet for dette nye året.

I tillegg erkjenner de at et annet toppprosjekt i år vil være  investeringen i Business Intelligence og Analytics. Å få en løsning som er skreddersydd for egne behov, kombinert og integrert med deres eksisterende ERP-system er avgjørende for å få kvalitetsdata som tjener formålet i rapportering og ytelse.

Fleksibel sanntidsrapportering gjennom ERP pluss forbedret beslutningstaking med data samlet inn fra Business Intelligence (BI)-verktøy er hva fremtiden handler om for virksomheter som ønsker å skalere.

Viktigheten av å være i skyen

Vi forventer at selskaper vil bytte lokale systemer til skysystemer som vil tillate kontinuitet i fremtidige forstyrrende tider.

Det nedstengninger har lært oss er hvor viktig en skybasert ERP-løsning er for å administrere eksterne ansatte og måten de engasjerer seg i virksomheten i et hjemmearbeidsmiljø.

Bedrifter som fortsatt ikke er i skyen , må gjøre overgangen raskt, for å holde tritt med konkurrenters fleksibilitet og skalerbarhet i bedriftsmiljøet etter covid.

Ny leveransemodell: SolaaS

Implementering av et komplekst ERP-system kan være skremmende og svært kostbart, så det er viktig å velge riktig passform for organisasjonen din. Hos Arribatec forenkler vi kompleksiteten.

Vår løsning som en tjeneste (SolaaS)-tilnærming reduserer kundens risiko under implementering og frigjør kunden fra høye oppstartskostnader.

Ta kontakt for å vite mer om SolaaS

Unit4 ERP developer4U

Ønsker du å vite mer? La oss
ta en uforpliktende prat ^

Flere kundehistorier ^